Tiistai, 13.4.2021 
Tellervo
Maakunta

Loistava tuo aikuisille valoa ja viihdettä keskelle toria

  • Karjalainen
Loistava-tapahtuman tuottaa Valoparta Oy. Aikaisemmin yritys on tuonut valotaidetta muun muassa Outokummun vanhaan kaivokseen (kuvassa) ja Botaniaan. Loistava-tapahtuman tuottaa Valoparta Oy. Aikaisemmin yritys on tuonut valotaidetta muun muassa Outokummun vanhaan kaivokseen (kuvassa) ja Botaniaan.
Joensuun torilla järjestetään lauantaina 31. elokuuta ensimmäistä kertaa uusi täysi-ikäisille tarkoitettu Loistava-tapahtuma. Tapahtuma tarjoilee musiikkia, videotaidetta, hyvää ruokaa ja juomaa torin keskellä olevassa teltassa, joka otetaan käyttöön tapahtumaa edeltävänä päivänä järjestettävässä Joen Yössä.

Maksuttoman tapahtuman tuottaa Valoparta Oy. Mukana on myös paljon muita paikallisia toimijoita. Ruokatarjonnasta vastaa ravintola Kielon Petri Heikkinen.

Teltan visuaalisen ilmeen ja valaisun suunnittelee Kari Kola. Sen lisäksi teltassa on erilaisia videotaideteoksia, joita projisoidaan teltan sisäpintoihin. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Million Marks ja muita esiintyjiä ovat muun muassa The Mess Ensemble, Annie’s Rock ja Helekatz.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi