Tulosta tämä sivu
Maakunta

Joen yön ja Loistavan jättiteltta nousi Joensuun torille - katso pystytysurakka nopeutettuna

Joensuun torille on pystytetty Joen yötä ja Loistava-tapahtumaa varten jättiteltta Joensuun torille on pystytetty Joen yötä ja Loistava-tapahtumaa varten jättiteltta

Joensuun torille on noussut Joen yötä ja lauantaista Loistava-tapahtumaa varten jättiteltta. Joensuulainen valokuvaaja Rami Saarikorpi on kuvannut teltan pystytyksestä niin sanotun timelapsevideon. Videolla kymmenen tunnin pystytysurakka on tiivistetty alle kolmeen minuuttiin.

- Kuvia esitykseen upposi kaiken kaikkiaan reilut 4 300 kappaletta ja aikaa ruhtinaalliset 10 tuntia, Saarikorpi kertoo.

Joen yössä teltta toimii tänä iltana tapahtuman pääareenana. Telttaan ja terassille pystytetään kaksi esiintymislavaa ja alueelle pitäisi mahtua yhtä aikaa lähes 1 500 asiakasta.

Lauantaina kello 14-02 teltassa järjestetään ikärajallinen Loistava -tapahtuma, jonka pyrkimyksenä on luoda taidetta tihkuva kokonaisuus loppukesään. Tarjolla on musiikkia, videotaidetta, ruokaa ja juomaa torin keskellä olevassa teltassa.

Valoparta oy:n tuottamassa tapahtumassa on mukana on useita paikallisia toimijoita. Ruokatarjonnasta vastaa Petri Heikkinen. Teltan visuaalisen ilmeen ja valaisun suunnittelee Kari Kola.

http://www.360panorama.fi/timelapse.html

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi