Maanantai, 21.10.2019 
Ursula
Maakunta

Nepenmäenkadun remontti alkaa puiden kaatamisella

  • Karjalainen
Joensuun Niinivaaralla sijaitsevan Nepenmäenkadun peruskorjausta jatketaan. Kadun lisäksi uusitaan alueella olevia vanhoja vesi- ja viemäriputkia.

Työ alkaa Nepenmäenpuiston ja Juhanalanpuiston alueelta, jossa tehdään peruskorjaustöiden vaatimia harvennustöitä ja puiden kaatoja. Suurempien puiden kaataminen alkaa maanantaina 23.9. Varsinainen Nepenmäenkadun ja putkien korjaaminen alkaa tiistaina 1.10.

Peruskorjauksessa uusitaan Nepenmäenkatua Tikkarinteen ja linja-autojen kääntöpaikan väliseltä alueelta. Vesi- ja viemäriputkia rakennetaan Nepenmäenkadun ja Suvikujan väliseltä alueelta sekä jätevesiviemäreitä Tapionkadun ja Keinälänkadun väliltä. Lisäksi rakennetaan vesihuoltolinja Tapionkadun pysäköintialueen ja Kärpänkadun välille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Peruskorjaustöiden ajaksi Nepenmäenkatu katkaistaan liikenteeltä Tikkarinteen risteyksen ja Nepenmäenkadun linja-autojen kääntöpaikan väliseltä alueelta. Liikenne Vetrean toimipisteelle hoidetaan työmaa-aikaisen liittymän kautta. Lisäksi muutoksia tulee Nepenmäenpuiston kevyen liikenteen väylien liikenteeseen.

Paikallisliikenteen linja-autoreitti numero 1 muuttuu työmaan ajaksi. Nepenmäenkadun pysäkki siirtyy Suvikujalle ja lisäksi väliaikainen pysäkki tulee myös Tikkarinteelle.

Töiden pitäisi olla valmiina vuoden loppuun mennessä. Nepenmäenkadun asfaltointi ja reunakivetykset viimeistellään kuitenkin vasta kevään 2014 aikana.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa