Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Maakunta

Vanhemmat tulivat töistä - Taru, 16, oli kadonnut

  • Karjalainen
Taru Koponen on kadonnut. Taru Koponen on kadonnut.

16-vuotias Taru Koponen Liperin Ylämyllyltä on ollut kateissa jo toista viikkoa. Hänen vanhempansa eivät ole saaneet tyttäreensä yhteyttä sitten toissa viikon perjantain eikä heillä ole mitään tietoa, missä tytär voisi majailla.
–·Eräs epäily on, että tyttö olisi matkustanut Etelä-Suomeen, sanoo rikoskomisario Markku Airaksinen Pohjois-Karjalan poliisista.
Taru Koposen katoamisajankohdasta ei ole tarkempaa. Vanhemmat ovat kertoneet, että tyttö ei ollut enää kotona, kun he tulivat perjantaina 10. päivä helmikuuta töistä kotiin.
Airaksisen mukaan vanhemmat tekivät katoamisilmoituksen tyttärestään, kun eivät saaneet häneen mitään yhteyttä.
Taru Koponen on 165 senttimetriä pitkä ja hoikka. Hän painaa 45 kiloa. Hän oli katoamishetkellään pukeutunut mustaan takkiin ja hänellä on lyhyet ja oranssit hiukset. Hänellä on todennäköisesti mukanaan matkapuhelin, mutta siihen ei ole saatu yhteyttä.
Poliisi pyytää, että Taru Koposesta jotain tietävät ottaisivat yhteyttä joko lähimpään poliisiin tai Pohjois-Karjalan poliisin päivystysnumeroon virka-aikana 071·875·6500 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi