Tiistai, 28.1.2020 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Maakunta

Veitsi kyläilevän naisen kurkulle

  • Karjalainen
Joensuun Enossa naishenkilö oli mennyt kylään yksityisasuntoon, jossa hänelle entuudestaan tuntematon mieshenkilö hermostui yllättäen, otti kylään tulleen naishenkilön syliinsä ja piti veistä naisen kaulaa vasten.

Tämän jälkeen Pohjois-Karjalan poliisilaitos sai ilmoituksen, että yksityisasunnosta kuuluu naisen avunhuutoja. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita.

Paikalle tultuaan poliisi sai näköyhteyden veitsellä naista uhkaavaan mieheen. Mieshenkilö havaitsi poliisit ja jatkoi tästä huolimatta veitsen pitämistä naisen kaulalla, eikä veitsestä suostunut luopumaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi meni asuntoon sisälle ja teki kiinnioton. Kiinniottotilanteessa mieshenkilöllä oli veitsi kädessään ja hän piti edelleen uhkaamastaan naisesta kiinni. Kiinnioton yhteydessä kukaan ei loukkaantunut.

Naishenkilölle oli tullut asunnossa olonsa aikana lieviä vammoja. Hän kertoi poliisille miehen uhanneen tappamisella useita kertoja. Nainen kuljetettiin ambulanssilla Pohjois-Karjalan keskussairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.

Alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa