Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Maakunta

Facebook-poliisit pokkasivat palkinnon

  • Karjalainen
Aluehallintoviraston tarjoama joulupuuro maistui Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen tiedottaja Markku Paksuniemelle (vas.)  ja poliisipäällikkö Kai Markkulalle, jotka vastaanottivat turvallisuustekopalkinnon. Aluehallintoviraston tarjoama joulupuuro maistui Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen tiedottaja Markku Paksuniemelle (vas.) ja poliisipäällikkö Kai Markkulalle, jotka vastaanottivat turvallisuustekopalkinnon.
Sanavalmiit Pohjois-Karjalan poliisit on palkittu Vuoden 2013 turvallisuustekopalkinnolla. Poliisilaitoksen Facebook-sivut ovat Itä-Suomen aluehallintoviraston (avi) mukaan vaikuttavaa ja herättelevää toimintaa yleisen turvallisuuden parantamiseksi.

Pohjois-Karjalan poliisilaitos aloitti Facebook-kirjoittelun viime vuonna, ja sivuston suosio on levinnyt nopeasti maakunnan ulkopuolellekin. Tunnetuimpia hittejä on Poliisin rokkirauhan julistus viime heinäkuulta.

-  Sivuston jatkuva päivittäminen ja keskusteluun osallistuminen on erinomainen esimerkki siitä, miten viranomaiset voivat käyttää työssään tehokkaasti sosiaalista mediaa, avin ylijohtaja Elli Aaltonen perusteli palkintoa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viestinnän teko -palkinnon sai tänä vuonna maakunta-asiamies Kimmo Niiranen, joka työskentelee Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa.

-  Edunvalvontaposti, joskus hankalistakin asioista, on kirjoitettu asiantuntevasti, säkenöivästi ja parempaan tulevaisuuteen uskoen, perusteluissa sanotaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi