Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Maakunta

Simo Lappalainen Suomen 4H-liiton Nuorisotoimikunnan puheenjohtajaksi

  • Karjalainen
Kontiolahtelainen Simo Lappalainen, 20, on valittu Suomen 4H-liiton Nuorisotoimikunnan puheenjohtajaksi vuodelle 2014. Lappalainen valittiin toimikunnan johtoon Helsingissä 31.01. Vuoden 2013 toimikunnassa Lappalainen työskenteli aktiivisesti nuorisotyön kehittämisen parissa.

-  Haluan olla mukana luomassa uusia avauksia 4H-järjestön nuorisotoiminnan suhteen ja edelleen kehittämässä toimintaa lasten ja nuorten ehdoilla, laadukkaasti taloudellista tehokkuutta unohtamatta. Odotan viime vuoden tapaan aktiivista ja keskustelevaa toimikuntakautta.

Nuorisotoimikunnan puheenjohtajana Lappalainen edustaa Suomen 4H-nuoria myös liiton hallituksessa. Uusien sääntöjen mukaan Suomen 4H-liiton valtuuskuntaan on paikka varattuna nuorisotoimikunnan jäsenelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lappalaisen aktiivinen toiminta 4H-järjestössä on huomattu myös Suomen 4H-säätiössä. Säätiö on päättänyt myöntää Lappalaiselle 500 euron valtakunnallisen stipendin. Stipendin luovuttaa maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen (kok.) Helsingissä huhtikuun alussa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa