Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Maakunta

Yrityksiä kannustetaan kasvuun - "maakunta jo lähtökohtaisesti kansainvälinen"

  • Karjalainen
Niko Lappalaisen mielestä Pohjois-Karjalassa on hyvät valmiudet yritystoimintaan. Niko Lappalaisen mielestä Pohjois-Karjalassa on hyvät valmiudet yritystoimintaan.
Pohjoiskarjalaisia pk-yrityksiä autetaan kasvuun valtakunnallisen kasvuyrittäjyyskilpailun avulla. Joensuussa järjestettyyn Kasvu Open-yrittäjyyskilpailun maakunnalliseen aloitustilaisuuteen saapunut joensuulaisen Collapick Company oy:n toimitusjohtaja Niko Lappalainen toteaa, että maakunnassa on paljon osaamista, ja alue on valmiiksi kansainvälinen.

-  Yliopiston ja ammattikorkeakoulun vaikutus sekä itärajan läheisyys tekevät maakunnasta kansainvälisen jo lähtökohtaisesti, ohjelmistoyritystä yhtiökumppaninsa kanssa pyörittävä Lappalainen sanoo.

-  Minua kiinnostaa olla mukana kasvuprosesseissa ja arvostan koulutusta hyvin paljon. Täkäläisiltä ei vaadi paljon ponnisteluja, että muutamme hieman ajattelutapaamme.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kasvu Openissa on mukana lukuisia yhteistyökumppaneita ja sijoittajia. Pohjois-Karjalan Kasvupolun raati valitsee hakemusten perusteella yritykset Kasvupolun sparraukseen. Sparraukseen osallistuvat yritykset saavat apua kasvusuunnitelmien tekemiseen ja toteuttamiseen.

Joensuun tilaisuuteen oli saapunut noin 50 kilpailusta kiinnostunutta henkilöä.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi