Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Maakunta

Viimeinen Martikaisen takoma Uutisalasin kolahti postilaatikkoon tänään

  • Karjalainen
Tänään ilmestyi Uutisalasimen eli Tohmajärven puolueettoman paikallislehden viimeinen numero. Tai ainakin viimeinen päätoimittaja ja toimitusjohtaja Kari M. Martikaisen kipparoima julkaisu.

-  Kädessäsi on viimeinen Uutisalasin, jonka minä ja vaimoni Erja teimme. Tästä sitten jatkaa uusi yrittäjä, Martikainen kirjoittaa lehtensä etusivulla.

Martikaisen mukaan omistajanvaihdoksen vuoksi lehden seuraava ilmestyminen todennäköisesti viivästyy jonkin verran.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Siitä tiedotetaan muun muassa nettisivuillamme, kun tietoa on enemmän. Ilmestymisen ajankohtaa on vaikea ennustaa, sillä se riippuu rahoittajien kuten Finnveran päätöksenteon nopeudesta.

Martikaisen yli 30 vuoden ura journalistina päättyi tänään.

-  Tohmajärvelle tulimme vuonna 1989, ja yrittäjän urani alkoi pari vuotta myöhemmin. Pelastimme tämän yhtiön silloin varmalta konkurssilta, kun ostimme Kontiaisen Markuksen ja henkilökunnan kanssa yhdessä Tohmajärvi-seuralta lehden kaikki osakkeet, Martikainen kertaa.

Martikainen kertoo poppoonsa viilanneensa todella velkaista paikallislehteä oivempaan suuntaan.

-  Vuosien varrelle mahtuu monia mielenkiintoisia ja värikkäitä käänteitä. Tohmajärven-Värtsilän Lehden ilmestyminen kahdesti viikossa, kirjapainon pyörittäminen ja tietotekniikan kehittyminen lehtialalla. 

-  Kaikille lukijoillemme leppoisaa kesää ja hyvää loppuelämää, Martikainen kuittaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi