Torstai, 24.1.2019 
Senja
Maakunta

Jari "Cyde" Hyttinen on vuoden ulkopohjoiskarjalainen

  • Karjalainen
Nykyisin Helsingissä vaikuttava, entinen joensuulainen, Jari ”Cyde” Hyttinen on valittu vuoden 2014 ulkopohjoiskarjalaiseksi. Hyttinen toimii vastaavana tuottajana helsinkiläisessä Provisual-yrityksessään.

Valinnan perusteeksi mainitaan muun muassa se, kuinka Cyde Hyttinen on tuonut Pohjois-Karjalaa positiivisesti esille jo vuosia. Hän järjesti jo vuonna 2005 ulkopohjoiskarjalaisille EastUnit-tapahtumia Helsingissä. Hyttisen käsialaa ovat myös Joensuun epäviralliset Facebook-sivut, joilla on peräti 12  000 tykkääjää.

Vuoden ulkopohjoiskarjalaisen titteli myönnetään taustaltaan pohjoiskarjalaiselle, valovoimaiselle vaikuttajalle, joka on tuonut pohjoiskarjalaisuutta myönteisellä tavalla esille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vuoden ulkopohjoiskarjalaisen valinnasta päättävät Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Joensuun kaupunki, Itä-Suomen yliopisto ja sanomalehti Karjalainen.

Huomionosoitus ja sen symbolina toimiva puukello luovutettiin perjantaina Rääkkylän Kihaus-tapahtuman yhteydessä järjestetyssä Pohjois-Karjalan ystävien tapaamisessa.

Lue lisää lauantain Karjalaisesta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa