Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Maakunta

Liki 2 000 kiteeläistä haluaa säilyttää lääkäripäivystyksen

  • Karjalainen
Kiteellä avattiin muutama viikko sitten nimikeräys adresseihin lääkärien ilta-, lauantai- sekä arkipyhien päivystysvastaanottojen säilyttämistä varten. Kahdeksassa eri kohteessa sekä netissä oleviin adresseihin nimensä kirjoitti noin 1  900 ihmistä.

-  Se on noin yksi kolmas osaa väestöstä, jos lapsia ei lasketa mukaan. Toki allekirjoittaneiden joukossa oli joitakin ulkopaikkakuntalaisia sekä kesäasukkaita, kertoo Kiteen kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja Osmo Pirhonen (ps.), joka on yksi adressin alulle panijoista.

Pirhosen mukaan asiaa tullaan käsittelemään kaupungin päättävissä elimissä vielä tämän syksyn aikana, samalla kun ensi vuoden talousarviota ja tulevien vuosien säästöohjelmaa sorvataan lopulliseen muotoonsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Saatamme asian nyt tiedoksi perusturvalautakunnalle, jolla on kokous 2. päivä syyskuuta. Lautakunta esittänee oman kantansa asiaan. Jos asialle ei tehdä mitään, aiomme tehdä siitä valtuustoaloitteen. Toivon kuitenkin asialle jouhevaa ja yksimielistä käsittelyä jo lautakunnassa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi