Torstai, 27.6.2019 
Elviira, Elvi
Maakunta

Valintaryhmä nimitetty etsimään Rääkkylän kunnalle johtajaa

  • Karjalainen
Rääkkylän edellinen kunnanjohtaja Teemu Kejonen irtisanoutui virasta toukokuun lopussa. Rääkkylän edellinen kunnanjohtaja Teemu Kejonen irtisanoutui virasta toukokuun lopussa.
Rääkkylän kunnanhallitus nimesi valmisteluryhmän kunnanjohtajan valintaa varten maanantain kokouksessaan. Valintaryhmään valittiin kunnanvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajisto. Ryhmä päättää aikanaan, ketkä hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Kunnanjohtajan virkaa on hakenut 15 hakijaa. Rääkkylän edellinen kunnanjohtaja Teemu Kejonen irtisanoutui toukokuussa.

Rääkkylässä on tehty valtuustoaloite yrittäjäpatsaan saamiseksi kuntaan. Aloitteessa toivotaan, että yrittäjäpatsas sijoitettaisiin Rasivaaraan Rääkkylän parhaalle bisnespaikalle. Yrittäjäpatsasta perustellaan muun muassa sillä, että Rasivaarasta oli kotoisin tunnettu liikemies Tauno Laakkonen. Kunnanhallitus on perussuomalaisten valtuustoryhmän kesäkuussa tekemälle aloitteelle myötämielinen ja lähettää asian ympäristölautakunnan käsiteltäväksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rääkkylän kunnanhallitus on valinnut Karjalan Rakennuspalvelu Oy:n Rääkkylän terveyskeskuksen katon muutostöiden urakoitsijaksi. Terveyskeskuksen tasakatto muutetaan harjakattoiseksi. Kattoremonttiin on talousarviossa varattu 150 000 euron määräraha. Muutostyöt alkavat vielä tämän syksyn aikana.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa