play

Ylämyllyn koulu varoitti lasten ahdistelijasta

Karjalainen

Liperin Ylämyllyllä epäillään liikkuvan lasten ahdistelijan. Punaisella Mercedes Benz -merkkisellä liikkuvan mies on tarjonnut Ylämyllyn koulun oppilaalle karkkia ja pelikonetta ja pyytänyt  autoonsa.
Tapaus olisi sattunut Paloaukeantien ja Patteristotien risteyksessä tiistaiaamuna ekaluokkalaisen pojan ollessa matkalla kouluun. Poliisin mukaan autolla olisi ollut liikkeellä kaljupäinen mies.
Ylämyllyn koulu tiedotti tapauksesta lasten vanhemmille koulun ja kodin välisen sähköisen tiedotusjärjestelmän kautta. Tiedotteen kukaan koululle tuli tiistaina tietoa kahdesta tapauksesta, joissa punaisella autolla ajanut mieshenkilö olisi houkutellut oppilaita kyytiin. Houkuttimena oli käytetty mm. karamellia.
Koulun rehtori muistuttaa oppilaita, että vieraisiin autoihin ei pidä missään tapauksessa mennä.
Poliisille on mennyt tieto molemmista tapauksista. Poliisista kerrotaan, että tapauksista toinen – maanantaina tapahtuneeksi väitetty lasten ahdistelutapaus – on osoittautunut perättömäksi.
Ylämyllyltä on aiemminkin ilmoitettu poliisille lapsia kyytinsä pyytäneestä punaisella autolla liikkuvasta miehestä. Poliisi on tutkinut ilmoituksia, mutta ketään ei ole tähän mennessä kuultu eikä otettu kiinni ahdistelusta epäiltynä.