Lauantai, 25.1.2020 
Pauli, Paavo, Paul
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Maakunta

Yö ja Maija Vilkkumaa tähdittävät Nallerockia ensi kesänä

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan järjestämä Nallerock raikuu jälleen ensi kesänä Kiteellä. Rockpäivät ovat perjantai ja lauantai 24.-25. heinäkuuta. Kiteen S-marketin ja ravintola Karhun pihapiirin rakentuvalla festarialueella soittavat perjantaina Yö, Roope Salminen & Koirat, Karjalan Kannas ja Sunny Group Six. Lauantaina yleisöä viihdyttävät Maija Vilkkumaa, Stig & Kullankaivajat, Waltari, Routaraja sekä Sunny Group Six. Molempina päivinä juontajana toimii Jone Nikula (kuvassa).

Nallerock järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, jolloin se keräsi noin 1 300 kävijää. Viime kesänä tapahtuma järjestettiin Kiteen Rantakentällä, ja kävijöitä oli noin 2 000.

- Ensi kesänä Nallerock järjestetään jälleen Kiteen S-marketin ja ravintola Karhun pihapiirissä. Tuohon tilaan saadaan rock-tapahtuma kaikkein sujuvimmin järjestettyä. Rantakenttää tiiviimpi tila tarjoaa rockille parhaat puitteet, PKO:lla Nallerockin koordinoinnista vastaava  ryhmäpäällikkö Aleksi Vuorinne sanoo.
 
Vuorinne korostaa sitä, että rockin järjestämisessä PKO on perustehtävänsä äärellä eli tarjoamassa osuuskunnan omistajille palveluja ja etuja sekä edistämässä maakunnan elinvoimaisuutta.

- Nallerock sai alkunsa siitä, että Joensuun seudulla on useita musiikkitapahtumia, mutta Keski-Karjalassa vastaavaa tapahtumaa ei ollut. Tekemällä Nallerockista pysyvän tapahtuman haluamme tarjota sekä omistajillemme että alueen kesävieraille kohtaamispaikan hyvän musiikin ja leppoisan tunnelman ympärillä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa