play

Anu Vehviläinen kannattaa Sipilää puheenjohtajaksi

Keskustan kansanedustajan Anu Vehviläisen mukaan puolue on tienhaarassa Rovaniemen puoluekokouksessa.

Keskustan kansanedustajan Anu Vehviläisen mukaan puolue on tienhaarassa Rovaniemen puoluekokouksessa. Kuva: Kimmo Kirves

Karjalainen

Keskustan kansanedustaja Anu Vehviläinen kannattaa kansanedustaja Juha Sipilän valintaa keskustan puheenjohtajaksi. Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan kesäkuun alussa Rovaniemellä pidettävässä puoluekokouksessa.

–·Keskusta on tienhaarassa. Puolueen on valittava, käpertyykö se sisäiseen nahisteluun vai lähteekö se tosissaan haastamaan muita puolueita Suomen suunnasta ja yhteiskuntapolitiikan linjasta. Itse uskon siihen, että vaikeissa tilanteissa kannattaa olla rohkea ja tehdä yllättäviäkin ratkaisuja. Rohkea ja yllättävä ratkaisu on, että keskustaväki valitsee puheenjohtajakseen kansanedustaja Juha Sipilän, Vehviläinen sanoo.

Vehviläisen mielestä keskustan Rovaniemellä valittavan johdon tärkeä tehtävä on palauttaa keskustalaisten ja keskustaa kannattavien luottamus puolueen politiikkaan. Vehviläisen mielestä tämä onnistuu parhaiten Juha Sipilän johdolla.

–·Keskusta järjestää ensi viikonvaihteessa neuvoa-antavan jäsenäänestyksen puolueen puheenjohtajasta. Toivon ja kannustan kaikkia keskustalaisia käyttämään ääntään jäsenvaalissa. Jos kerran neuvoa jäseniltä kysytään, tilaisuutta kannattaa käyttää hyväksi, Vehviläinen sanoo.