Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Maakunta

Joensuun keskustaan avataan tiistaina uusi Kotipizza

Joensuun keskustaan avataan tiistaina Kotipizza-ravintola. Ravintola on franchising-yrittäjien Joona Korolaisen ja Sami Isrikin neljäs. Korolainen palkittiin Kotipizza-ketjun vuoden franchising-yrittäjänä maaliskuussa Franny Awards -tilaisuudessa.

Kauppakeskus Centrumiin avattava Kotipizza-ravintola on uudistetun konseptin mukainen. Ravintolan sisustus, kalusteet ja työntekijöiden työvaatteet ovat Kotipizzan uudistetun ilmeen mukaisia.

- Olen ollut Kotipizza-yrittäjänä 14 vuotta ja uskon ketjuun. Pizzahan on suomalaisille jo perinneruokaa ja me Kotipizzassa tarjoamme hyvistä raaka-aineista tehtyä pizzaa. Uuden ravintolan perustaminen lähtee kuitenkin aina hyvästä liikepaikasta. Etsimme hyvää liikepaikkaa Joensuusta pitkään ja nyt löysimme sellaisen, sanoo yrittäjä Joona Korolainen.

Kotipizza-ketju palkitsi Joona Korolaisen Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tilaisuudessa Helsingissä perjantaina 20. maaliskuuta. Gaalassa franchising-yritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa