Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Maakunta

Pohjois-Karjala nautti lämmöstä tänään - ihmisiä riitti rannalla ja jäätelökojuilla

  • Karjalainen
Sateet tavoittivat Etelä-Suomen keskiviikkona, mutta Pohjois-Karjalassa päästiin vielä nauttimaan näillä näkymin viimeisestä kesäpäivästä. Reilusti yli 20:n asteen noussut lämpötila houkutteli ihmisiä uimarannallekin.

Paula Laurila vietti iltapäivää Joensuun Vehkalahden uimarannalla yhdessä tyttärensä Saanan kanssa. Osasyynsä rannalla oloon oli sillä, että keskiviikko saattoi olla kesän viimeinen lämmin päivä. Pääsyy rannalle tuloon oli kuitenkin Saanan kova into uimiseen. Vesi oli vielä Paula Laurilan mukaan kohtalaisen lämmintä, riippuen siitä keneltä kysyy.

-  Saanan piti tulla lämmittelemään pois vedestä, kun hän valitteli, että huulet muuttuvat violetiksi, Paula Laurila kertoo naurahtaen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös Joensuun keskustassa oli runsaasti ihmisiä nautiskelemassa auringonpaisteesta. Kiteeläiset Jarmo Virtanen ja Johanna Havukainen nautiskelivat jäätelöä torin kulmalla.

-  Kyllähän jäätelöä pitää aina syödä, kun on mahdollisuus. Tänä kesänä on aikaisemmin monesti joutunut syödessään palelemaan, Virtanen toteaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi