Torstai, 21.1.2021 
Oona, Netta, Aune
Talous

Kauppakamarin kansainvälistymispalkinto Kurvisen yrittäjäperheelle

  • Jani Leinonen
Arkistokuvassa Kati Kurvinen. Arkistokuvassa Kati Kurvinen.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin kevätkokouksessa keskiviikkona jaettiin jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan kansainvälistymispalkinto.  Tänä vuonna palkinnon sai Kurvisen yrittäjäperhe Liperistä.

Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi pitkäaikaisesta kansainvälisestä toiminnasta, jolla on edistetty ja edistetään Pohjois-Karjalan maakunnan taloudellista kasvua ja hyvinvointia.

Palkinnon tarkoitus on kannustaa pohjoiskarjalaisia toimijoita kansainvälisen elinkeinotoiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Suomen Biathlon Oy ja Eko-Aims Oy ovat vahvoja pohjoiskarjalaisia perheyrityksiä, joiden vetovastuussa on jo toinen sukupolvi Kurvisten perhettä.

- Yritysten tuotteet ja palvelut ovat uniikkeja ja tasoltaan maailman huippuluokkaa. Lisäksi ne ovat pitkän tuotekehityksen ja historian tuloksia ja siten erinomaisia esimerkkejä pitkäjänteisyydestä sekä keskittymisestä kapeaan teknologia-alaan, valintaa perustellaan.

Kurvisen yrittäjäperhe on kansainvälisestikin mitattuna alansa edelläkävijä. Se on suunnitellut ja valmistanut tuotteitaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotteita on viety yli 30 maahan.

Yrityksen osaaminen ulottuu oman alan tuotteiden suunnittelusta niiden rakentamiseen sekä vankkaan kokemukseen perustuvien asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen.

- On ilo todeta, että Pohjois-Karjalan Liperistä voidaan nousta maailman parhaaksi ampumahiihdon taulu- ja ratajärjestelmien rakentajaksi, ampuhiihtoratojen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi sekä äänettömien ja luodittomien ekoaseiden tekijäksi, hymyilee kauppakamarin toimitusjohtaja Anne Vänskä palkinnon ojennettuaan.

Palkintoa oli vastaanottamassa koko Kurvisten yrittäjäperhe.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi