Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
Talous

Uuden rahapeliyhtiön nimeksi tulee Veikkaus

  • STT
Uuteen nimeen päädyttiin laajan kuluttajatutkimuksen perusteella. Yhtiön uusi logo on jo valmiina. LEHTIKUVA / Mikko Stig Uuteen nimeen päädyttiin laajan kuluttajatutkimuksen perusteella. Yhtiön uusi logo on jo valmiina. LEHTIKUVA / Mikko Stig
Uuden yhdistetyn rahapeliyhtiön nimeksi tulee Veikkaus.

Hallitus päätti Fintoton, Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) ja Veikkauksen yhdistämisestä viime syksynä. Rahapeliyhtiö aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa.

Peliyhtiöiden yhdistämistä vetävän FRV Evon hallitus päätti nimestä tänään. Hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo perustelee tuttua nimivalintaa sillä, että asiassa on menty asiakkaat edellä. Kallasvuon mukaan nimivaihtoehtoja oli alun perin runsaasti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uuteen nimeen päädyttiin laajan kuluttajatutkimuksen perusteella. Asiakkaille uusi nimi näkyy ensi vuoden alusta. Yhtiön uusi logo on jo valmiina.

Onko siis tulevaisuudessa totopisteillä ja raha-automaattien kyljessä Veikkauksen nimi?

- Siellä voi olla muita tuotebrändejä, palvelubrändejäkin. Mutta kyllä tyypillisesti myös tämä Veikkaus-brändi emobrändinä on näkyvissä, Kallasvuo sanoi STT:lle.

Lotto on lotto jatkossakin.

- On ihan selvää, että on paljon sellaisia tuotteita, joilla on valtava kanto tuotteina, ja niitä on kaikilla näillä peliyhtiöillä, Kallasvuo sanoi.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta