Keskiviikko, 23.9.2020 
Minja, Miisa, Mielikki
Talous

Joensuulainen Arcusys Euroopan 7:nneksi paras työpaikka

  • Karjalainen

Great Place to Work-instituutti julkisti torstaina Dublinissa pidetyssä Great Place to Work-gaalassa 100 Euroopan parasta työpaikkaa. Oppimisen digitalisaatioon erikoistunut joensuulainen Arcusys sijoittui tänä vuonna 7. sijalle pienten- ja keskisuurten yritysten sarjassa.

Tänä vuonna Great Place to Work-instituutin toteuttamaan tutkimukseen osallistui yli 2 250 yritystä 19 Euroopan maasta. Viime vuonna Arcusys sijoittui listan sijalle 30.

Arcusys on menestynyt myös Suomen parhaiden työpaikkojen vertailussa. Aiemmin tänä vuonna Arcusys valittiin Suomen 4. parhaaksi työpaikaksi niin ikään Great Place to Work-instituutin tutkimukseen pohjautuvassa listauksessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olemme kuluneen vuoden aikana suunnanneet toimintaamme entisestä palveluliiketoiminnasta oppimisen digitalisaatioon ja kansainvälistymiseen. Tämä on vaatinut meiltä paljon viestintää, mukautumista, uuden opettelua, sekä uudenlaisia rekrytointeja. On palkitsevaa nähdä, kuinka hyvin työntekijämme ovat muutoksista huolimatta pysyneet mukana ja ovat sydämellään mukana toteuttamassa seuraavia tavoitteitamme yhdessä, iloitsee Arcusysin henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari.

Arcusys on menestynyt myös itse asiassa eli liiketoiminnassa. Vaikana yritys on muun muassa saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen, sijoittunut viidennen kerran Deloitte Technology Fast 50 -listalle, sekä valittu Maakunnan Vahvimmaksi Yritykseksi 2015. Näet Euroopan parhaat työpaikat 2016 -listauksen kokonaisuudessaan täältä.

Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi