Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Talous

Arcusys oy voitti Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon

  • Karjalainen
Joensuulainen Arcusys oy sai lauantaina Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon. Kuvassa Mikko Savolainen ja Sami Honkanen. Joensuulainen Arcusys oy sai lauantaina Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon. Kuvassa Mikko Savolainen ja Sami Honkanen.

Joensuulainen Arcusys oy on voittanut Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun. Voittaja julkistettiin valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Oulussa lauantaina. Kilpailun finaalistit valittiin alueellisista voittajista, joilla on osoitettu olevan kykyä nähdä uusia mahdollisuuksia. Voittajan valitsi ansioituneista yrittäjistä koottu tuomaristo.

Arcusys oy on IT-asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin keskittynyt tietotekniikan palveluyritys. Sen valtti on avoin lähdekoodi. Yrityksen kasvu perustuu siihen, että aiemmin lisenssimaksujen kurittamat asiakkaat ottivat avoimen lähdekoodin tuotteet avosylin vastaan. Tuotekehityksessä yritys keskittyy erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin. Arcusys on kehittänyt muun muassa avoimen koodin oppimisalustan, jota käytetään useissa maissa verkko-opetuksessa ja koulutusmateriaalien tuotannossa.

Arcusys oy:llä on toimipisteet Joensuussa, Helsingissä, Oulussa ja Petroskoissa. Työntekijöitä on 70.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

 

 

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa