Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Talous

Koli relax spa avataan kevättalvella - yhteistyökumppaneina Tulikivi ja Lumene

  • Karjalainen
Kolilla avataan uusi hemmottelu- ja maisemakylpylä kevättalvella 2013. Sokos Hotel Kolille tulevan, Koli Relax Spa -hemmottelukylpylän yhteistyökumppaneiksi ovat vahvistuneet Tulikivi ja Lumene.

-Kylpylän suunnittelussa oli tavoitteena alusta lähtien huomioida mahdollisimman hyvin sekä paikallisuus että suomalaisuus, kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Juha Lindholm.

Tulikiven kaikki kolme tuoteryhmää, tulisijat, saunat ja sisustus, tulevat näkymään niin avattavassa kylpylässä kuin ravintolatiloissakin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-Tulikivi on tehnyt aiemminkin mittavia kiviprojekteja muun muassa hotelleissa, mutta Kolilla Tulikivi on ensimmäistä kertaa mukana kaikilla tuoteryhmillä tässä laajuudessa. Varsinkin kylpylä- ja saunapuolelle tämä on merkittävä päänavaus meidän toiminnassamme, toteaa Tulikivi Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen.

Koli Relax Span toiminta-ajatus pohjautuu itsensä hemmotteluun ja kaunistautumiseen Kolin kansallismaisemissa. Tuotepuolella pääyhteistyökumppanina on Lumene.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa