Lauantai, 24.8.2019 
Perttu
Talous

Lapsille ja nuorille Joensuuhun oma liikuntayritys - nuorimpien tunnit 2-3-vuotiaille

  • Liisa Yli-Ketola
  • Minna Raitavuo
Marianne Tarva-Parviainen sanoo, että tarkoitus on tarjota lapsille mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen. Marianne Tarva-Parviainen sanoo, että tarkoitus on tarjota lapsille mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen.

Lapsille ja nuorille suunnattu uusi liikuntayritys INTO Sports aloittaa toimintansa syyskuussa.

Uuden yrityksen idean taustalla on maailmamestaruustason karatekana nuorena tunnetuksi tullut joensuulaisopettaja Marianne Tarva-Parviainen, joka on vakuuttunut, että nyt on tämän yrityksen aika.

- Liikkeelle piti lähteä vähän rauhallisemmin, mutta palaute on ollut niin innostavaa ja kyselyitä on tullut niin paljon, että homma rupesi viemään mennessään. Siksi alkuun päästään jo tänä syksynä, keskeltä tatamilaatikoita ja liikuntavälinepahvilaatikoita tavoitettu yrittäjä perustelee.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hän on vuokrannut yli 200 neliön hallitilan Joensuusta Tulliportinkadun päästä.

Nuorimmillaan 2-3-vuotiaat lapset ovat tervetulleita INTO Sportsin tunneille vanhempiensa kanssa.

- Tunnit rakentuvat hyvin monipuolisesti tehtävistä. Tavoitteeni on, ettei puhuttaisi lajeista vaan liikkumisvalmennuksesta, monipuolisesta lihaskunnon ja pelillisten taitojen oppimisesta, Tarva-Parviainen sanoo.

Tänä syksynä on luvassa 20 ryhmää. Lapsikohtaisesti myydään kausikortit, joihin sisältyvät sekä ohjatut viikkotunnit ja että vapaat käyntikerrat.

Tilaajille lisää aiheesta:

Uutta touhusalia sisustetaan vauhdilla

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa