Sunnuntai, 18.4.2021 
Valto, Valdemar

Katso tuoreimmat nimitykset - Joensuun Tilintarkastus Oy kutsui kaksi uutta osakasta

Tällä sivulla kerrotaan Pohjois-Karjalassa tapahtuneista asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason nimityksistä. 

Nimitysuutisista voit kertoa täällä.

A-Insinöörit

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rakennusinsinööri (AMK) Tea Tikkanen on nimitetty rakennuttajapäälliköksi rakennuttamisen toimialalle Joensuuhun.

Joensuun Tilintarkastus Oy

HT Pauli Huusko on kutsuttu Joensuun Tilintarkastus Oy:n osakkaaksi 29.1.2021 alkaen.

KTM Antti Pekkarinen on kutsuttu Joensuun Tilintarkastus Oy:n osakkaaksi 29.1.2021 alkaen.

Asianajotoimisto Simonen & Savolainen Oy

OTM Juuso Ouli on nimitetty lakimieheksi 7.1.2021 alkaen.

E. Hartikainen Oy

Antti Lajunen on nimitetty 1.1.2021 alkaen Joensuun toimipisteen autotalonjohtajaksi. Hän on aikaisemmin toiminut myyntipäällikkönä Joensuun autotalossa.

Mikko Hintikka on nimitetty 1.1.2021 alkaen autoliiketoiminnan markkinointipäälliköksi. Hän on aikaisemmin toiminut autoliiketoiminnan markkinointikoordinaattorina.

Area-koti Oy

Heli Pölönen on nimitetty myynti- ja markkinointipäälliköksi 2.11.2020 alkaen. Aiemmin hän on toiminut muun muassa isännöitsijänä ja kiinteistönvälittäjänä.

Juha Jääskeläinen on nimitetty Area-koti Oy:n toimitusjohtajaksi 9.11.2020 alkaen. Hän on työskennellyt aikaisemmin Master Yhtiöiden ja Master Kotien palveluksessa erilaisissa hallinto-, myynti- ja johtotehtävissä.

Karjalan Tilipalvelu Oy

Juha Lösönen on nimitetty isännöitsijäksi 7.9.2020 alkaen. Hänellä on aiemmin monipuolinen kokemus vakuutusalalta vuodesta 1987 alkaen muun muassa Lähivakuutus-ryhmästä ja Pohjantähdestä.

Jorma Pietarinen on nimitetty isännöitsijäksi 16.11.2020 alkaen. Pietarinen on  toiminut aikaisemmin Joensuun Avainvaunulla automyyjänä sekä sitä ennen Joensuun Gigantissa tavaratalopäällikkönä.

Riveria

FM Teemu Kokko on nimitetty Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian palvelut ja hyvinvointi -toimialan toimialajohtajaksi 1.11.2020 alkaen. Toimialajohtajaksi hän siirtyi Riverian liiketoiminta-alan koulutuspäällikön tehtävästä.

Joensuun Kodit Oy

Joensuun Kodit Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.12.2020 alkaen valittu tradenomi Rauno Mehtonen Joensuusta.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

OTM Anniina Korjus on nimitetty lakimieheksi 14.8. alkaen.

Riveria

Olli Sivonen on nimitetty Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian teknologia-toimialan toimialajohtajaksi. Toimialajohtajaksi hän siirtyy Traffica Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

JIP Isännöinti/Joen Isännöintipalvelu Oy

Yrittäjä Toivo Korhonen on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Yrittäjä Hannu Sutinen on nimitetty hallituksen puheenjohtajaksi.

Isännöitsijä Janne Tarnanen on nimitetty isännöintipäälliköksi.

Isännöitsijä Jere Pajarinen on nimitetty teknisen isännöinnin päälliköksi.

Upkeep 24 Oy

Teemu Härkönen on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.6.2020 alkaen. Aiemmin Härkönen on toiminut tuotantopäällikkönä Viitek Oy:ssä ja Upkeep 24 Oy:ssä.

Oma Säästöpankki Oyj

Igor Koksu on aloittanut Joensuun konttorin rahoituspäällikkönä 20.4.2020.

Joensuun Tilintarkastus Oy

KHT Petri Makkonen on kutsuttu Joensuun Tilintarkastus Oy:n osakkaaksi ja nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi 29.01.2020 alkaen.

FHRA Marketing Oy

Joensuusta kotoisin oleva Eero Kiiskinen on kutsuttu FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtajaksi 15.1.2020 alkaen.

Kelluu Oy

Benedek Prága, 23 - Lentojärjestelmien ohjelmoija. Aloitti 01/2020.

Hermanni Kärki, 30 - Prototyyppiteknikko - raktentaa, testaa ja lentää ilmalaivoja. Aloitti 01/2020.

Jean-Paul Henderson, 39 - Ilmalaivainsinööri - suunnittelee ilmalaivoja. Aloitti 01/2020.

OP Pohjois-Karjala

KTK Petri Ikonen on aloittanut sijoituspäällikkönä 1.2.2020. Hän siirtyi tehtävään OP Asiakaspalvelut Oy:n palveluksesta.

OP Koti Pohjois-Karjala Oy LKV

Tradenomi Teemu Nevalainen on aloittanut myyntineuvottelijana 2.1.2020 alkaen. Hän siirtyi OP Kodille Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian palveluksesta yritysneuvojan tehtävästä.

LKV Kaija Pyöriäinen on aloittanut kiinteistönvälittäjänä 3.2.2020 alkaen. Hän siirtyi tehtävään SKV Kiinteistönvälitys Oy:stä.

Säästöpankki Optia

Sari Kakkonen on nimitetty rahoitusneuvojaksi Säästöpankki Optian Joensuun toimipisteeseen. Aiemmin hän on työskennellyt Oma Säästöpankin palveluksessa.

Asianajotoimisto Surakka

Asianajaja, VT, Päivi Molari on aloittanut 18.11.2019 asianajajana Asianajotoimisto Surakka Oy:ssä.

Rajaseutu ry

VTM Elina Nihtilä on nimitetty Rajaseutu ry:n toiminnanjohtajaksi 7.1.2020 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Arktiset Aromit ry:stä.

Eezy VMP Joensuu / KarelPro Oy

KTM, MBA, HHJ Seija Tolonen, 50, on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen.

Myyntipäälliköksi on nimitetty Juuso Akkanen 1.1.2020 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Smile Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

HR-koordinaattoriksi on nimitetty Sanna Westman 1.1.2020 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Smile Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

Säästöpankki Optia

Jussi Kauppinen, KTM, on nimitetty 18.11. alkaen asiakkuusjohtajaksi (yritysasiakkaat) Kuopion, Ylä-Savon, Joensuun, Jyväskylän, Mikkelin ja Lappeenrannan alueille. Ennen Säästöpankkia Kauppisella on pitkä kokemus rahoitusalalta muun muassa Danske Bankista ja Nordeasta.

JKP Talohuoltopalvelu Oy

Jari Leskinen, 38, on nimitetty JKP Talohuoltopalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi 2.9.2019 alkaen.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

OTM Anna Wennström on nimitetty lakimieheksi 26.8. alkaen.

Asianajotoimisto Teräskulma Oy

Asianajaja Marketta Karhinen on kutsuttu Asianajotoimisto Teräskulma Oy:n osakkaaksi.

E. Hartikainen Oy

Mikko Lauronen on nimitetty Joensuun autotalon raskaan kaluston huoltopäälliköksi 23.8.2019 alkaen. Hän vastaa tehtävässään raskaan kaluston huolto- ja varaosatoiminnoista.

Säästöpankki Optia 

Merja Dimitrow on nimitetty rahoituspäälliköksi Säästöpankki Optian Joensuun toimipisteeseen. Aiemmin hän on työskennellyt Oma Säästöpankin palveluksessa.

E. Hartikainen Oy

Jesse Mertanen on nimitetty 15.7. alkaen Joensuun autotalon vaihtoautopäälliköksi. Hän siirtyy Hartikaiselle Veljekset Laakkoselta.

Juha-Pekka Savolainen on nimitetty 22.7. alkaen autoliiketoiminnan ostajaksi. Aiemmin hän on toiminut Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntipäällikkönä sekä Hartikaisen Joensuun toimipisteen vaihtoautopäällikkönä.

Jouni Vänskä on nimitetty 1.8. alkaen Joensuun Ford myynnistä vastaavaksi myyntipäälliköksi. Hän vastaa tehtävässään henkilö- ja hyötyajoneuvomyynnistä toimien Ford-tiimin esimiehenä. Jouni siirtyy tehtävään Järvileasingin aluepäällikön tehtävästä ja on toiminut aiemmin Hartikaisella Ford myynnin johdossa yli 16 vuoden ajan.

Juha Kukkonen on nimitetty 1.9. alkaen koko autoliiketoiminnan yritysmyynnistä vastaavaksi yritysmyyntipäälliköksi. Hän vastaa tehtävässään yritysmyynnistä kaikkien toimipisteiden osalta.

Antti Lajunen on nimitetty 1.9. alkaen Joensuun Mercedes-Benz myynnistä vastaavaksi myyntipäälliköksi. Hän vastaa tehtävässään henkilö- ja hyötyajoneuvomyynnistä toimien Mercedes-tiimin esimiehenä.

Teemu Hartikainen on nimitetty E. Hartikainen Oy:n autoliiketoiminnan myyntijohtajaksi 1.7.2019 alkaen. Tehtävässään hän vastaa automyynnistä kokonaisuudessaan, autoliiketoiminnan kehittämisestä sekä operatiivisten toimintojen organisoinnista. Myyntijohtajan tehtävässä hän toimii myös automyynnin johdon esimiehenä sekä vastaa yhteistyöstä maahantuojien ja muiden toimialan sidosryhmien osalta. Ennen siirtymistään E. Hartikaisen palvelukseen Teemu on tehnyt uraa Veho Espoon automyynnissä ja myynnin esimiestehtävissä.

Henki-Fennia

Tradenomi (YAMK) Tommi Enroos on aloittanut myyntipäällikkönä vastaten varainhoitopalveluiden ja yritysten palkitsemisratkaisuiden tarjoamisesta Järvi-Suomen alueella.

Oma Säästöpankki Oyj

Jarno Pirinen on nimitetty 1.5.2019 alkaen palveluneuvojaksi Joensuun konttoriin.

Jani Kettunen on nimitetty 3.6.2019 alkaen yritysrahoituspäälliköksi Joensuun ja Hammaslahden konttoriin.

Asianajotoimisto Surakka Oy

Hallinto-oikeustuomarina toiminut Jussi Kyllönen on nimitetty asianajajaksi 1.5.2019 alkaen.

OTM Viivi Juka on nimitetty lakimieheksi 21.2.2019 alkaen.

E. Hartikainen Oy

KTM Katja Pesonen on nimitetty E. Hartikainen Oy:n talousjohtajaksi 13.3.2019 alkaen. Tehtävässään hän johtaa yhtiön talous-, henkilöstö- ja tietohallintoa ja toimii taloushallinnon sekä IT/HR –osastojen päälliköiden esimiehenä. Hän on myös yhtiön johtoryhmän jäsen.

Teknologiateollisuus Ry

Esa Mononen on kutsuttu Teknologiateollisuus Ry perävaunu -ja päällirakenne toimialaryhmän hallituksen jäseneksi.

Laakkonen autokonserni

Laakkonen autokonsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Pietu Parikka. Pietu on aiemmin toiminut Ernst & Young Oy:ssä tilintarkastuspalveluita tuottavassa tiimissä.

Laakkonen autokonsernin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Minna Rahkamaa. Minna on toiminut aikaisemmin henkilöstöhallinnon johtotehtävissä OP-ryhmässä.

Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj

FM Kaija Oksanen on nimitetty Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n uudeksi markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.  Samassa yhteydessä Karjalaisen markkinointijohtajan Mikko Tiaisen työnimike on vaihtunut myyntijohtajaksi.

Systema Oy:

FM Matti Turunen, 38, on nimitetty Systeema Oy:n toimitusjohtajaksi 14.1.2019 alkaen.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria:

KTM Merja Laituri-Korhonen on nimitetty Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riverian hallintojohtajaksi 1.1.2019 alkaen.

Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy:

Kari Niskanen on nimitetty Pallas Rakennus Itä-Suomi Oy:n aluejohtajaksi 2.1.2019 alkaen. Hänen vastuulleen kuuluvat Pallas Rakennus Itä-Suomen toiminnot Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Niskanen on aiemmin toiminut yhtiön hankekehitysjohtajana.

Sanomalehti Karjalainen Oy:

Sanomalehti Karjalainen Oy:n mediamyynnin myyntipäälliköksi on kutsuttu 1.1.2019 alkaen Seija Voutilainen, KTM. Voutilainen on toiminut vuodesta 2000 lähtien Sanomalehti Karjalaisen mediamyyjänä sekä digimediamyynnin vastaavana.

Sp-Koti Joensuu:

Anne Vehviläinen, KiAT, on aloittanut Sp-Kodin Joensuun toimipisteen myyntipäällikkönä. Hänellä on useiden vuosien kokemus kiinteistönvälitysalasta. Työsuhde alkoi 2.1.2019.

Pohjois-Savon ely-keskus:

Pohjois-Savon elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskuksen liikennejärjestelmäyksikön päälliköksi on nimitetty 1.1.2019 alkaen ELY-keskuksen asiakkuuspäällikkö DI Terhi Nissinen.

Scania Suomi Oy:

MMM, insinööri Jari Mononen on nimitetty 3.12. alkaen Scania Suomi Oy:n Keski- ja Itä-Suomen aluejohtajaksi. 

Ammattiopisto Luovi, Liperin yksikkö:

KM Eveliina Kononen on nimitetty yksikönjohtajaksi.

Sosionomi YAMK Suvi Mutanen on nimitetty koulutuspäälliköksi.

Insinööri Veijo Kurri on nimitetty koulutuspäälliköksi.

Oma Säästöpankki Oyj

Juha-Pekka Raatikainen on nimitetty sijoitusasiantuntijaksi 1.11. alkaen.

Säästöpankki Optia

Janne Hirvonen on nimitetty sijoituspäälliköksi Joensuun konttoriin 39. Aiemmin hän on työskennellyt Oma säästöpankin palveluksessa ja Danske Bankissa.

Asianajotoimisto Surakka Oy

OTM Tuija Valmari on nimitetty laki-mieheksi 1.9.

Timosen Auto:

Aatu Mononen on nimitetty automyyjäksi. Mononen siirtyi tehtävään PKO:sta, jossa hän toimi myyjänä.

Tomi Mäntylä on nimitetty automyyjäksi. Mäntylä on toiminut aiemmin automyyjänä Rinta-Joupin Autoliike Oy:ssä Keuruulla.

Jesse Syysjoki on nimitetty automyyjäksi. Syysjoki on toiminut aiemmin taksialan yrittäjänä Valtimolla.

Esa Juvonen on nimitetty automyyjäksi vastuualueenaan yritysmyynti. Juvonen on toiminut aiemmin muun muassa myyntijohtajana SKV Kiinteistövälitys Oy:ssä ja yrittäjänä.

Rakennusliike Soimu Oy

Sami Harjula on nimitetty aluejohtajaksi 1. syyskuuta alkaen. Hänen vastuullaan on yhtiön toiminta pääkaupunkiseudulla. Harjula on aiemmin toiminut AL-Katot Oy:n myyntijohtajana.

Oma Säästöpankki Oyj

Minna Taivainen on nimitetty 13.8.2018 yritysrahoituspäälliköksi.

Ramboll CM Oy

Ins. AMK Antti Väänänen on nimitetty 28.5.2018 alkaen sähköasiantuntijaksi Kiinteistöprojektinjohdon Joensuun yksikköön.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

OTM Hillevi Kontturi on nimitetty 1.6.2018 Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n lakimieheksi.

Martela-Keskus Offimar Oy:

Antti Asikainen on nimitetty Martela-Keskus Offimar Oy:n asiakkuuspäälliköksi Pohjois-Karjalan alueelle.

Puhdas Ilo Oy:

Puhdas Ilo Oy:n talous-ja henkilöstöjohtajaksi on valittu Marjaana Olenius, 50, joka on aiemmin toiminut talousasiantuntijana sekä palvelupäällikkönä ProAgria Pohjois-Karjala ry:ssä.

Caverion Suomi Oy:

Anssi Tolvanen on aloittanut 12. maaliskuuta Caverion Suomi Oy:ssä automaatiohuoltoteknikkona. Hänellä on 21 vuoden työkokemus Honeywell-rakennusautomaatiojärjestelmistä.

Sanomalehti Karjalainen Oy:

Sanomalehti Karjalaisen markkinointiassistentiksi on nimitetty kauppatiet. yo. Emma Pirskanen.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:

Asianajaja Tatu Hirvonen on kutsuttu 27.3.2018 Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n osakkaaksi.

Lähi-Tapiola Itä:

Organisaatiouudistuksen yhteydessä on nimitetty viisi myyntipäällikköä. Kaikki ovat aloittaneet uusissa tehtävissään 1. huhtikuuta.

Lauri Väänänen vastaa yritysasiakasmyynnistä ja Eeva Laukkanen maatilamyynnistä koko Lähi-Tapiola Idän toiminta-alueella.

Päivi Koljonen ja Hanna Taskinen vastaavat henkilöasiakasmyynnistä Pohjois-Karjalassa ja Sanna Sahlström Ylä- ja Koillis-Savon alueella sekä Nurmeksessa.

Karjalan Tilipalvelu Oy:

Heli Pölönen on aloittanut 1.3.2018 isännöitsijänä.

ProAgria Pohjois-Karjala ry:

Petteri Timonen aloitti tammikuussa maidontuotannon asiantuntijana. Maitotilojen ruokinnan ja tuotannon ohjauksessa. Toimipaikka on Joensuussa.

Elli Ruutiainen aloitti Marjamaat-hankkeen hanketyöntekijänä tammikuusta alkaen. Toimipaikka on Kiteellä.

Airi Timonen aloitti hankevastaavana Vastuullista proteiinia pöytään-hankkeessa helmikuussa. Toimipaikkana Kitee ja Joensuu.

Virpi Pakarinen aloitti hankevastaavana ProYritys-hankkeessa maaliskuussa. Toimipaikkana Joensuu.

Caverion Suomi Oy:

Anssi Tolvanen aloitti 12. maaliskuuta Caverion Suomi Oy:ssä automaatiohuoltoteknikkona. Hänellä on 21 vuoden työkokemus Honeywell -rakennusautomaatiojärjestelmistä.

Pohjois-Karjalan Kirjapaino:

Kauppatieteiden maisteri Arttu Sallinen, 36, on nimitetty Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n talousjohtajaksi 23.2.2018 alkaen. Hän siirtyi yhtiön palvelukseen Lakan Betoni Oy:n talousjohtajan tehtävistä.

OP Pohjois-Karjala:

Seppo Pölönen, KTM, on valittu OP Pohjois-Karjalan varatoimitusjohtajaksi 1.4.2018 alkaen. Hän on työskennellyt OP Ryhmän palveluksessa vuodesta 1986 viimeisimpänä yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavana pankinjohtajana. Pölönen aloittaa uudessa tehtävässään nykyisen varatoimitusjohtaja Tuomo Mustosen jäädessä eläkkeelle.

Heljä Pulkki, KTM, on valittu yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavaksi pankinjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2018 alkaen. Hän on toiminut aikaisemmin myyntijohtajana.

Kesla Oyj:

Puunjalostusinsinööri, MBA Marko Härkönen, 47, on nimitetty Auto- ja teollisuusnosturit -liiketoiminta-alueen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Diplomi-insinööri Ari Pirhonen, 52, on nimitetty Auto- ja teollisuusnosturit -liiketoiminta-alueen tuotepäälliköksi.

Insinööri (amk) Marko Lappalainen, 41, on nimitetty Joensuun yksikön tuotantopäälliköksi.

Ramboll CM Oy:

Diplomi-insinööri Jaakko Karjula on nimitetty 1.1. alkaen Kiinteistöprojektinjohto-sektorin Joensuun yksikön päälliköksi.

Rakennusinsinööri Erja Kervinen on nimitetty 1.1. alkaen projektinjohtajaksi Kiinteistöprojektinjohto-sektorin Joensuun yksikköön.

Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia:

Kirsi Muhonen on aloittanut Joensuun Fennian konttorilla asiakaspäällikkönä 1. helmikuuta alkaen. Muhosen vastuualueena ovat pienyritysasiakkaat koko Pohjois-Karjalan alueella.

Oma Säästöpankki Oyj:

Janne Hirvonen on nimitetty sijoitusasiantuntijaksi 19.2.2018 alkaen Joensuun ja Hammaslahden konttoreihin.

SKV Kiinteisönvälitys Oy:

LKV Kari Helvelahti on nimitetty SKV Kiinteistönvälitys Oy:n Joensuun toimiston myyntipäälliköksi 1.2.2018 alkaen.

Iivari Mononen Oy:

Sami Lehtoranta on nimitetty tekniseksi johtajaksi tammikuusta alkaen.

Exsane Oy:

Helena Veijonmaa on nimitetty talouspäälliköksi lokakuusta 2017 alkaen.

Pohjolan Rengas Oy

Pohjolan Rengas Oy on nimittänyt Mika Nissisen avainasiakaspäälliköksi alkaen 1.1.2018. Hänen vastuulleen tulevat yrityksen asiakkuuksien hallinnointi ja kehittäminen sekä Anita Pussisen controlleriksi vastuualueenaan yrityksen taloushallinto.

Suomen Punainen Risti:

FM Kirsi Piiparinen, 39, aloitti 1. tammikuuta Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin järjestöpäällikkönä. Piiparinen toimi aiemmin esimiestehtävissä Elisa Oyj:n asiakaspalveluyksikössä.

Danske Bank:

Toni Vainikainen (VT, KTK) on aloittanut Danske Bankin Savo-Karjalan alueen finanssikeskuksen johtajana 16.10.2017 alkaen. Finanssikeskus tarjoaa Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueen yrityksille ja yhteisöille rahoituksen, maksuliikkeen, kassanhallinnan, riskienhallinnan ja sijoittamisen ratkaisuja. Yksikön toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä ja Kuopiossa.

OP Pohjois-Karjala:

OP Pohjois-Karjalan riskienhallintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty oikeustieteiden kandidaatti Ilpo Saloranta. Hän on aikaisemmin toiminut pankissa luottojohtajana. Riskienhallintajohtaja vastaa pankin riskien- ja vakavaraisuushallinnan suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista. Saloranta aloittaa uudessa tehtävässään nykyisen riskienhallintajohtaja Jyry Tolvasen jäädessä eläkkeelle.

OP Pohjois-Karjalan luottojohtajaksi on valittu tradenomi (AMK) Lauri Korhonen. Hän on aikaisemmin toiminut pankissa yrityspalveluiden asiakkuuspäällikkönä.

Suomen Levyprofiili Oy:

Ins., IWE Esa Kojo on nimitetty  tuotantopäälliköksi 21.11. alkaen. Kojo on aiemmin toiminut SLP:n hitsausosaston työnjohtajana. (1.12.)

Juha Hirvonen on nimitetty hitsausosaston työnjohtajaksi 21.11.  alkaen. Hirvonen on aiemmin toiminut SLP:llä työnjärjestelijänä hitsausosastolla. (1.12.)

Joni Hassinen on nimitetty laserosaston työnjohtajaksi 21.11. alkaen. Hassinen on aiemmin toiminut SLP:llä laserkoneiden ohjelmoijana. (1.12.)

Ins. Jani Hassinen on nimitetty ERP-projektin projektipäälliköksi 1.10. alkaen. (1.12.)

DI Mikko Mutanen on aloittanut 1.8. alkaen uusista tuotteista ja niiden tuotantoon viennistä vastaavana NPI:nä (New Product Introduction). Mutanen on aiemmin työskennellyt SLP:llä laatuinsinöörinä. (1.12.)

Ins. Mika Mononen on aloittanut 1.8.2017 laatukoordinaattorina. Mononen on aiemmin työskennellyt SLP:n kokoonpano-osastolla. (1.12.)

Kesälahden Osuuspankki

Kauppatieteiden maisteri Henrik Nuuttila, 35, on valittu vt. toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa 11.12. Nuuttila siirtyy Kesälahdelle OP Yrityspankin Baltian liiketoiminnan yksiköstä, jossa hän on vastannut Baltian pankkitoiminnan kehityksestä. (1.12.)

Kesla Oyj

Agrologi (AMK) Jesse Jolkkonen, 28, on nimitetty Traktorin metsävarusteet -liiketoiminta-alueen tuotepäälliköksi. Jolkkonen on työskennellyt aiemmin Hankkija Oy:llä konemyynnissä. (1.12.)

Merkonomi Jyrki Sahinjoki, 32, on nimitetty Traktorin metsävarusteet -liiketoiminta-alueen myyntipäälliköksi. Sahinjoki on työskennellyt aiemmin Hankkija Oy:llä maatalous- ja raskaskonemyyjän tehtävissä. (1.12.)

Lvi-asentaja Antti Kaksonen, 34, on nimitetty Traktorin metsävarusteet -liiketoiminta-alueen huoltopäälliköksi. Kaksonen on toiminut aiemmin Keslassa muun muassa huoltoasentajana. (1.12.)

Autotalo Hartikainen

Antti Lajunen on nimitetty Joensuun autoliikkeen vaihtoautopäälliköksi. Hän siirtyy uuteen tehtävään Joensuun Mercedes-Benz myynnistä. (1.12.)

Janne Pussinen on nimitetty Joensuun autoliikkeen Ford-myyntipäälliköksi. Hän on toiminut aiemmin Mazda ja Subaru merkkien myyjänä Veljekset Laakkonen Oy:ssä. (1.12.)

Juha-Pekka Savolainen on nimitetty Peugeot ja Citroën merkkien myyntipäälliköksi. Hän on toiminut tätä ennen vaihtoautopäällikkönä Joensuussa. (1.12.)

Mika Rissanen on nimitetty jälkimarkkinointipäälliköksi ja vastaa tehtävässään jälkimarkkinoinnin operatiivisista toiminnoista, johtamisesta, kehittämisestä ja seurannasta. Aiemmin hän on toiminut yhtiössä projektipäällikkönä. (1.12.)

Joensuun HS-Kiinteistösaneeraus Oy

Tommi Heikkinen, 33, (rakennusinsinööri AMK) on aloittanut toimitusjohtajana 1.7.2017. Hän siiryi tehtävään saman yrityksen teknisen johtajan tehtävistä. Heikkinen on yrityksen osaomistajia.

Kari Heiskanen, 63, aloitti työt projektipäällikkönä 1.11.2017. Hän on tehnyt pitkn uran tunnetussa kotimaisessa hissialan yrityksessä. Heiskasen vastuulle kuuluu ensisijaisesti järkiasennushissien rakentamisen edistäminen sekä muu hisseihin liittyvä konsultointi.

Josek Oy

Tuomo Roivas on nimitetty 1.11. alkaen asiakkuuspäälliköksi. Hän on toiminut aiemmin Josekissa yritysneuvojana. (4.11.)

Kimmo Kurkko on nimitetty 1.11. alkaen kehittämispäälliköksi. Hän on toiminut aiemmin Josekissa ohjelmapäällikkönä. (4.11.)

Säästöpankki Optia

Minna Jumisko on nimitetty rahoitusneuvojaksi Säästöpankki Optian Joensuun konttoriin. Jumisko siirtyi Joensuuhun Säästöpankki Optian Oulun konttorista. (4.11.)

Kesla Oyj

Janne Sinkkonen, 42, on nimitetty liiketoimintajohtajaksi vastaten Traktoreiden metsävarusteet -liiketoiminta-alueesta. Samalla hänestä tulee Keslan johtoryhmän jäsen. Koulutukseltaan Sinkkonen on Agrologi (AMK). Sinkkonen on työskennellyt Keslalla vuodesta 2011 alkaen myyntipäällikkönä. Tätä ennen Sinkkonen on työskennellyt mm. myyntipäällikkönä, marketpäällikkönä ja näyttely-, asiakkuus- ja yhteyspäällikkönä Hankkija-Maatalous Oy:ssä ja toimistoaliupseerina Suomen Valtiolla. (25.9.2017)

Marko Härkönen, 47, on nimitetty liiketoimintajohtaja Jukka Mälkiän sijaiseksi vastaten Auto- ja teollisuusnosturit -liiketoiminta-alueesta syksystä 2016 alkaen toistaiseksi. Härkönen on ollut Keslan johtoryhmän jäsen syksystä 2016 alkaen. Koulutukseltaan Härkönen on puunjalostusinsinööri ja MBA. Härkönen on työskennellyt Keslalla vuodesta 2010 lähtien myyntipäällikkönä. Härkönen on tätä aiemmin työskennellyt mm. tehdaspäällikkönä sekä David Sports Ltd:llä että TTT Technologylla ja myynti-, laatu, tuotanto- ja tuoteyksikön johtajana Suomen Sandvik Oy:ssä. (25.9.2017)

Mika Tahvanainen, 43, jatkaa Kesla Oyj:n myynti- ja markkinointijohtajana. Lisäksi hän vastaa Puunkorjuulaitteet ja metsäenergia –liiketoiminnasta. Tahvanainen on ollut johtoryhmän jäsen toukokuusta 2012 alkaen. Koulutukseltaan Tahvanainen on maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Tahvanainen on työskennellyt Keslalla vuodesta 2003 lähtien erilaisissa myynnin johdon tehtävissä ja vuodesta 2012 alkaen markkinointijohtajana. Tahvanainen on tätä aiemmin työskennellyt mm. kehittämispäällikkönä Kaduko Oy:ssä ja tutkijana Työtehoseurassa. (25.9.2017)

Sarita Kortelainen, 36, jatkaa Kesla Oyj:n talouspäällikkönä. Hänestä tulee Keslan johtoryhmän jäsen. Koulutukseltaan Kortelainen on tradenomi ja metsätalousinsinööri. Kortelainen on työskennellyt Keslalla taloushallinnon tehtävissä 2013 alkaen ja talouspäällikkönä 2015 alkaen. Kortelainen on tätä aiemmin työskennellyt mm. kirjanpitäjänä Visma Services Oy:ssä ja Tietokate Oy:ssä sekä metsäneuvojana Metsänhoitoyhdistys Lapinlahti Ry:llä. (25.9.2017)

Jukka Kurkinen, 46, on nimitetty tuokehityspäälliköksi vastuualueenaan yrityksen tuotekehitystoiminta. Koulutukseltaan Kurkinen on diplomi-insinööri ja eMBA. Kurkinen on aiemmin työskennellyt COO:na Sensire Oy:ssä, ohjelmistoliiketoiminnan johtajana Arbonaut Oy:ssä sekä Nokia Networksin teknisen tuki- ja ylläpitopalvelun johtotehtävissä Suomessa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. (25.9.2017)

Lujatalo Oy

Rauno Lasanen on aloittanut Joensuussa projektipäällikkönä 1.9.2017 vastuualueenaan hankintatoimi. (25.9.2017)

Pohjois-Karjalan yrittäjät

Yhteisöpedagogi ja yo-laskentamerkonomi Merja Blomberg, 47, on nimitetty toimitusjohtajaksi. Aikaisemmin hän on toiminut 11 vuotta aluejärjestössä järjestöpäällikkönä. (1.9.2017)

Handelsbanken

Sami Hirvonen on nimetty rahoitusjohtajaksi Handelsbankenin Joensuun konttoriin päävastuualueenaan yritysasiakkaat. Hän on työskennellyt aiemmin Danske Bankissa Cash Management-johtajana Itä-Suomen alueella. (17.8.2017)

E. Hartikainen Oy

Sari Salo, YTM, on nimitetty E. Hartikainen Oy:n HR-päälliköksi. Hän vastaa tehtävässään sekä maarakennuksen että autoliiketoiminnan henkilöstöhallinnosta. (10.8.2017)

Autotalo Hartikainen: 

Juha Koponen on nimitetty Joensuun autoliikkeen yritysmyyntipäälliköksi. Hän hoitaa tehtävässään myös Mercedes-Benz, Citroën ja Peugeot hyötyajoneuvomyyntiä. Harri Muranen on nimitetty Joensuun autoliikkeen Ford-merkkipäälliköksi. Hän on siirtynyt uuteen tehtäväänsä Ford-automyyjän paikalta. Juha Kukkonen on nimitetty Joensuun autoliikkeen autotalopäälliköksi. Kukkonen on toiminut tätä ennen Ford-myyntipäällikkönä Autotalo Hartikaisessa Joensuussa. (10.8.2017)

Ramboll Finland Oy: 

Ins. AMK, MMM Hanna Ruusuvuori on nimitetty 1.5.2017 alkaen suunnittelijaksi Infra-toimialalle Joensuuhun. Rakennusmestari Helena Kokkonen on nimitetty 1.5.2017 alkaen suunnittelijaksi Infra-toimialalle Joensuuhun. (29.6.2017)

Yliopiston Apteekki: 

Proviisori, FM Anu Töyräs on nimetty apteekinhoitajaksi 7.3.2017 alkaen Yliopiston Apteekkiin. (29.6.2017)

Kahvila-konditoria Houkutus:

Restonomi ja ammatillinen opettaja Suvi Ficzu on nimetty 5.6.2017 alkaen ravintolapäälliköksi. (29.6.2017)

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi