Maanantai, 10.12.2018 
Jutta
Talous

Kontiolahdella toimiva Medisize palkkaa tänä vuonna 75 työntekijää lisää

  • Jaana Kainulainen
  • Juha Inkinen

Lehmossa toimiva Medisize Oy palkkaa kuluvalla liiketoimintakaudella 75 uutta työntekijää. Henkilöstömäärän lisäys on mittava, sillä Lehmon tehtailla työskentelee tällä hetkellä 460 työntekijää. Yhtiö palkkaa noin 50 uutta työntekijää tuotantoon ja 25 tukitoimintoihin.

- Investoimme myös lisäkapasiteettiin ja todennäköisesti myös lisätiloihin, toteaa Kontiolahden tehtaiden tehdaspäällikkö Perttu Huovinen.

Kasvun taustalla on diabeteksen hoitoon tarkoitettujen insuliinikynien kasvanut kysyntä sekä uusien tuotteiden tuotannon aloitus. Samaan aikaan myös muiden tuotteiden kysyntä on säilynyt vahvana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Olemme jo aloittaneet reilun kahden miljoonan euron investoinnit. Lisäksi selvitystyöt ovat meneillään merkittävien tila- ja laiteinvestointien toteuttamiseksi ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, kertoo Huovinen.

Parhaillaan toteutettavien investointien ja uusien työntekijöiden palkkaamisten tavoitteena on saavuttaa noin 20 prosentin kasvu yhtiön Kontiolahden tuotantokapasiteettiin.

Lääkeannostelijoiden sopimusvalmistajalla on tehtaat sekä Ensolantiellä että Lammintiellä. Yritys hamuaa todennäköisesti lisätiloja Lammintieltä, jossa on vapaana noin 8 000 neliömetriä poliisi- ja oikeustalon lähdettyä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa