Keskiviikko, 12.12.2018 
Tuovi
Talous

PKO: Gastropub Vispiläkauppa avaa ovensa asiakkaille Joensuussa perjantaina - nähtävillä 200 litran viskitynnyri

  • Arttu Koistinen
  • Juha Inkinen

Gastropub Vispiläkauppa avaa ovensa asiakkaille perjantaina 13. huhtikuuta. Ravintola sijaitsee Joensuussa osoitteessa Torikatu 20 eli ravintola Rosson vieressä Sokoksen puolella, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tiedottaa.

- Hyvän pubiruuan, juoman ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi viihtyisyys syntyy ennen kaikkea siitä, että asiakas huomioidaan hyvin. Palvelu on aivan yhtä tärkeää kuin itse tuotteen valmistaminen ja sen esillelaittaminen. Sen vuoksi Vispiläkaupassa panostetaan rentoon ja mutkattomaan palveluun, PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.

- Ruokatuotteen osalta tarjoamme mutkatonta ja mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sisältävää rehtiä pubiruokaa. Listalta löytyy muun muassa Polvijärven Liha–Aitan makkaroita kuin myös Puruveden savumuikkua, uuniperunan täytteenä, ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti PKO:lta kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tiedotteen mukaan myös Vispiläkaupan juomatuotteissa paikallisuus on vahvasti läsnä. Ravintolan suunnittelussa on tehty yhteistyötä joensuulaisen Honkavuoren panimon kanssa.

- Ensimmäistä kertaa tuotteitamme tulee ravintolaan tarjolle näin laajalla repertuaarilla. Olemme tästä näkyvyydestä innoissamme, koska toivomme sen edistävän tietoisuutta joensuulaisesta panimotoiminnasta.  Pääsemme yhdessä PKO:n kanssa esittelemään paikallista ja vastuullista olutkulttuuria, Panimo Honkavuoren Jani Honkanen sanoo.

Vispiläkaupassa on nähtävillä esimerkiksi 200 litran viskitynnyri, jossa olutta kypsytetään. Valmistumisen jälkeen kyseinen olut myydään ravintolassa hanatuotteena.

- Laajalle valikoimalle Honkavuoren paikallisia oluita on ravintolassa myös oma osastonsa, josta niitä voi ostaa mukaan. Uuden alkoholilain mukaan ravintolasta voi myydä asiakkaalle mukaan enintään 5,5 % alkoholijuomia kello 9-21. Ravintolassa on esillä myös paljon oluenvalmistukseen liittyvää informaatiota sekä esimerkiksi erilaisia valmistuksessa käytettyjä mallaslajeja.

- Järjestämme ravintolassa myös olut-tastingejä eli olutmaisteluita, joissa saa makuelämysten lisäksi runsaasti oluttietoutta, Honkavuoren Panimon Ville Vuorio sanoo tiedotteessa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa