Tiistai, 11.12.2018 
Taneli, Tatu
Talous

Elon Musk pyytää anteeksi Thaimaan luolasukeltajalta – solvasi aiemmin pedofiiliksi

  • STT
Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on pyytänyt anteeksi Thaimaan luolapelastukseen osallistuneen sukeltajan solvaamista pedofiiliksi.

Musk esitti keskiviikkona anteeksipyyntönsä brittisukeltajalle, joka oli tyrmännyt Muskin suunnitelman luolaan jääneiden poikien pelastamisesta minisukellusveneen avulla.

Musk kirjoittaa Twitterissä, etteivät sukeltajan teot oikeuta hänen tekojaan sukeltajaa kohtaan. Musk sanoo pyytävänsä anteeksi sukeltajalta ja edustamiltaan yrityksiltä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Vika on minun ja yksin minun, Musk sanoo.

Musk poisti tviittinsä

Brittisukeltaja oli arvostellut pr-tempuksi Muskin suunnitelmaa poikien saamiseksi ulos Tham Luangin luolasta minisukellusveneellä.

Sukeltaja sanoi, että Muskin suunnitelmalla ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia onnistua. Hän lisäsi, että Musk voisi "työntää sukellusveneensä sinne missä sattuu".

Tämän jälkeen Musk solvasi Twitterissä sukeltajaa nimityksellä "pedo", joka on lyhennys pedofiilistä. Musk ei esittänyt mitään todisteita väitteen tueksi. Myöhemmin Musk poisti tviittinsä ilman selitystä.

Sukeltaja sanoi maanantaina harkitsevansa oikeustoimia Muskia vastaan. Lisäksi sijoittajat olivat Guardianin mukaan vaatineet Muskilta anteeksipyyntöä.

Muskin Twitter-hyökkäys veti Teslan osakekurssin laskuun maanantaina, mutta osake on sittemmin toipunut.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa