Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Talous

Joensuun Tiedepuisto ja Josek Oy yhdistyvät Business Joensuu Oy:ksi - Harri Palviainen valittu toimitusjohtajaksi

  • Olli Sorjonen
  • Samuli Kuittinen

Joensuun Tiedepuisto Oy ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy yhdistyvät vuoden alussa. Uuden toimijan nimi on Business Joensuu Oy. Uuden yrityksen toimitusjohtajaksi valittiin maanantaina Harri Palviainen.

FM Harri Palviainen (s.1968, Joensuu) aloittaa työssään marraskuun alussa 2018. Tällä hetkellä hän toimii Produal Oy:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana. Aiemmin Palviainen on toiminut Comptel Oyj:ssa liiketoimintajohtajana, Sanoma-konsernissa AAC Global Oy:n toimitusjohtajana ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun koulutus- ja palveluyksikön johtajana. Lisäksi Palviainen on työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Elisalla, Satama Interactivessa ja Telestellä.

Koulutukseltaan Palviainen on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan tietojenkäsittely ja sivuaineena liiketalous. Ylioppilaaksi Palviainen on kirjoittanut Joensuun Lyseon lukiosta vuonna 1987.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaikkiaan tehtävään haki yli 30 hakijaa. Haastatteluihin kutsuttiin viisi hakijaa. Hallituksen valinta oli yksimielinen.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa