Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Talous

STT:n hallituksen johtoon HS:n Petteri Putkiranta

  • STT
STT:n hallitukseen tuli muutoksia sen jälkeen, kun mediayhtiö Sanoma osti enemmistön STT:stä. Lehtikuva / Jussi Nukari STT:n hallitukseen tuli muutoksia sen jälkeen, kun mediayhtiö Sanoma osti enemmistön STT:stä. Lehtikuva / Jussi Nukari
Suomen Tietotoimiston (STT) uusi hallitus järjestäytyi lopullisesti kokouksessaan maanantaina.

Hallituksen puheenjohtajaksi oli jo aiemmin valittu Helsingin Sanomien kaupallinen johtaja Petteri Putkiranta. Maanantaina varapuheenjohtajaksi valittiin Keskisuomalaisen vastaava päätoimittaja Pekka Mervola.

STT:n hallitukseen tuli muutoksia sen jälkeen, kun mediayhtiö Sanoma osti enemmistön STT:stä kesäkuun lopulla. Alma Media ja TS-Yhtymä luopuivat omistuksistaan, ja niiden edustajat erosivat STT:n hallituksesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuun alun ylimääräisessä yhtiökokouksessa STT:n hallitukseen valittiin uusina jäseninä Putkiranta, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi, Sanoman kaupallinen johtaja Kari Mononen ja Ylen vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen.

Vanhoista jäsenistä STT:n hallituksessa jatkavat Mervola, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen sekä Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa