Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Talous

Naumaselle Koneveijareiden Kiteen liike, uusi tytäryhtiö perustetaan

  • Esa Kurki
  • Marko Puumalainen
Vesijetit saavuttivat Matti Naumasen (vas.) ja Lauri Liinakosken mukaan suosiota hellekesänä. Sea-Doon 300-hevosvoimaisella pelillä yltää jopa 120 kilometrin tuntivauhtiin. Vesijetit saavuttivat Matti Naumasen (vas.) ja Lauri Liinakosken mukaan suosiota hellekesänä. Sea-Doon 300-hevosvoimaisella pelillä yltää jopa 120 kilometrin tuntivauhtiin.
Joensuulainen Naumanen Oy on ostanut Koneveijarit Oy:n uusien koneiden ja Kiteen liikkeen liiketoiminnat. Koneveijarit jatkaa toimintaansa Liperin Ylämyllyn toimipaikassa keskittyen käytettyjen koneiden osto- ja myyntitoimintaan.

Kauppias Matti Naumanen kertoo, että Kiteen liikkeen toiminta jatkuu entisellään, ja Koneveijareilta siirtyy ostajalle neljä henkilöä vanhoina työntekijöinä. Koneveijareiden toimitusjohtaja ja toinen osakas, Lauri Liinakoski, siirtyy johtamaan Naumasen uuden tytäryhtiön toimintaa.

Marras-joulukuussa aloittavaan tytäryhtiöön kootaan Naumasen vapaa-ajankonekauppa: Joensuun ja Kuopion Yamaha Centerien, Motor Naumasen ja Kiteen liikkeen konekauppa. Liinakoskesta tulee yhtiön toimitusjohtaja ja vähemmistöosakas.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Yhtiöllä ei ole vielä nimeä, entiset markkinointinimet varmaankin säilyvät Kiteetä lukuun ottamatta. Tytäryhtiön vuosimyynti tulee olemaan kymmenen miljoonan euron luokkaa, ja sen kotipaikka on Joensuu, Naumanen sanoo.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa