Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Talous

Ilomantsilaisyritys värväsi Sara La Fountainin vauhdittamaan ginin myyntiä

  • Juho Lintula
  • Viisitahtea.com
Sara La Fountainin ja Nordic Premium Beverages -yrityksen yhteistyö julkistettiin maanantaina Helsingissä. Kuvassa myös ravintoloitsija Jaakko Sorsa (kesk.) ja Arctic Blue Ginin brändijohtaja Mikko Spoof. Sara La Fountainin ja Nordic Premium Beverages -yrityksen yhteistyö julkistettiin maanantaina Helsingissä. Kuvassa myös ravintoloitsija Jaakko Sorsa (kesk.) ja Arctic Blue Ginin brändijohtaja Mikko Spoof.
Ruokakirjailija ja tv-kokki Sara La Fountain on värvätty ilomantsilaisen Nordic Premium Beverages -yrityksen Arctic Blue Ginin uudeksi kansainväliseksi lähettilääksi. Nordic Premium Beverages on Hermannin Viinitilan aputoiminimi.

Arctic Blue Ginin tavoitteena on ollut yrityksen tiedotteen mukaan kehittää täydellinen gini cocktailien pohjaksi. Varsinkin klassikkococktaileissa Ilomantsissa käsityönä tislattava artesaanigini nousee suureen arvoonsa.

Cocktailien rinnalle nousee cocktailien ja ruoan liitto, joka vielä hakee muotoaan kansainvälisten ruokatrendien kirjossa. Siinä Arctic Blue aikoo olla aallonharjalla, yritys viestittää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Cocktailit ovat lähellä sydäntäni, ja tuotetta on todella kiva lähteä viemään maailmalle. Samalla pääsen tekemään töitä yhdessä upeiden baarimestareiden ja kokkien kanssa, Sara La Fountain sanoo.

Sara La Fountain valmistui kokiksi New Yorkin Culinary Institute of Americasta. La Fountain on julkaissut viisi ruokakirjaa, ja hänen tv-ohjelmiaan on esitetty lähes 150 eri maassa.

Sara La Fountainin kädenjälki tulee näkymään yrityksen mukaan sekä ravintola-alan ammattilaisten että kotikokkien ja -baarimikkojen kanssa tapahtuvassa koulutuksessa ja reseptiikan luomisessa, jossa mukana on suomalaisiin makuihin ja luontoon perustuva gini ja raaka-aineet.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa