Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Talous

Teslan tuulinen viikko: johtajat lähtevät, osakurssi romahti, Musk poltteli marijuanaa

  • STT
Teslan osake oli seitsemän prosentin pudotuksessa sen jälkeen, kun kaksi yhtiön johtajaa kertoi päätöksistään lähteä Teslasta. LEHTIKUVA / AFP Teslan osake oli seitsemän prosentin pudotuksessa sen jälkeen, kun kaksi yhtiön johtajaa kertoi päätöksistään lähteä Teslasta. LEHTIKUVA / AFP
Sähköautovalmistaja Teslan osake oli aamukaupankäynnissä seitsemän prosentin pudotuksessa sen jälkeen, kun kaksi yhtiön johtajaa kertoi päätöksistään lähteä Teslasta.

Tilinpidosta vastaava johtaja Dave Morton ilmoitti erostaan ainoastaan kuukausi sen jälkeen, kun hänet palkattiin Teslalle. Morton perusteli päätöstään sillä, että meno yhtiön sisällä on ollut liian kiihkeää.

Henkilöstöjohtaja Gabrielle Toledano kertoi puolestaan uutistoimisto Bloombergille aikeestaan lähteä yhtiöstä virkavapaansa jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Oman lisänsä soppaan toi Teslan perustaja ja pääomistaja Elon Musk itse. Musk siemaili koomikko Joe Roganin podcast-haastattelun aikana viskiä ja poltteli marijuanasavuketta. Musk intoili ohjelmassa tekoälyn ja avaruuden kolonialisoinnin puolesta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa