Perjantai, 15.1.2021 
Solja
Talous

Sukupolvenvaihdos: Mia Mantsisesta Mantsinen Groupin pääomistaja

  • Esa Kurki
Veli Mantsinen kertoo luottavansa täysin Mia Mantsisen ja kahden muun tyttärensä kykyyn pitää yritys iskussa. Veli Mantsinen kertoo luottavansa täysin Mia Mantsisen ja kahden muun tyttärensä kykyyn pitää yritys iskussa.

Mia Mantsisesta tulee liperiläisen Mantsinen Group Ltd Oy:n pääomistaja, kun yrityksessä toteutetaan kuluvan syksyn aikana sukupolvenvaihdos.

Aiempi pääomistaja Veli Mantsinen luovuttaa osuutensa kolmelle tyttärelleen Mia ja Mervi Mantsiselle sekä Meeri Juutilaiselle.

Samalla entinen toimitusjohtaja ja vähemmistöosakas Ari Hakkarainen myy osuutensa perheelle. Siskosten kanssa yrityksen omistajina jatkavat heidän serkkunsa Mikko Mantsinen ja yrityksen logistiikkapalveluiden liiketoimintajohtaja Ilkka Hujanen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Tytöt ovat kiertäneet maailmaa ja yrityksen tulevaisuus on kansainvälisessä kasvussa. Nyt on hyvä aika antaa vetovastuuta seuraaville, kun pohja on kunnossa. Voimme sanoa rehellisesti, että teemme tällä hetkellä laatuaan maailman parhaimmat koneet, hallituksen jäsenenä jatkava Veli Mantsinen toteaa.

Mia Mantsinen, 37, on toiminut Mantsinen Groupin toimitusjohtajana viime vuoden heinäkuusta, jota ennen hän oli muun muassa yhtiön talousjohtaja. Hänen siskonsa tulevat omistusjärjestelyn myötä hallitukseen uusiksi jäseniksi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi