Maanantai, 10.12.2018 
Jutta
Talous

Insinööritoimisto Rejlersillä raju kasvutahti Suomessa - Joensuuhun avattiin uusi toimipaikka

  • Esa Kurki
  • Juha Inkinen
Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Seppo Sorri (vas.), ja palvelupäällikkö Hannu Hiltunen (oik.) myhäilevät PKS Sähkänsiirron toimitusjohtajan Art Gylénin kanssa hyvin käynnistynyttä yhteistyötä. Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Seppo Sorri (vas.), ja palvelupäällikkö Hannu Hiltunen (oik.) myhäilevät PKS Sähkänsiirron toimitusjohtajan Art Gylénin kanssa hyvin käynnistynyttä yhteistyötä.

Insinööritoimisto Rejlers Finland Oy on ottanut Joensuussa entistä tukevamman jalansijan. Yritys vietti maanantaina Raatekankaalla Telitie 1:n uusissa tiloissa toimipaikan avajaisia.

Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Seppo Sorri kertoo, että yhtiön strategiana on ollut jo pidemmän aikaa kasvaa puoliksi yritysostoin ja puoliksi orgaanisesti.

Rejlers osti vuosi sitten PKS Sähkönsiirto Oy:ltä rakennuttamisen liiketoiminnan, joka käsittää sähköasemien, voimajohtojen sekä jakeluverkon investointi- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamisen, valvonnan ja turvallisuuskoordinoinnin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rejlersille siirtyi PKS Sähkönsiirrolta viisi työntekijää. Tällä hetkellä Rejlersin Joensuun toimistossa työskentelee kahdeksan henkilöä, mutta Telitien tilat antavat mahdollisuuden lisätä väkeä.

Yhtiön Suomen 19 toimipaikassa on nyt noin 630 työntekijää. Suurimmissa toimipisteissä Vantaalla on lähes 140 ja Mikkelissä yli 90 työntekijää.

Sorri on ollut yhtiössä vuodesta 2005 lähtien ja yhtiö on kasvanut koko ajan.

– Vuonna 2015 asetimme tavoitteeksi 500 henkilöä ja nyt tavoitteemme on 750 henkilöä vuoden 2020 loppuun mennessä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa