Torstai, 23.5.2019 
Lyydia, Lyyli
Talous

Oma Säästöpankin listautumisanti alkuun

  • STT
Oma Säästöpankilla on 40 konttoria eri puolilla maata. Lehtikuva / Roni Rekomaa Oma Säästöpankilla on 40 konttoria eri puolilla maata. Lehtikuva / Roni Rekomaa
Oma Säästöpankki listautuu Helsingin pörssin päälistalle. Yhtiön osakkeet tulevat merkittäviksi tänään, ja alustava hintaväli on 7–8,20 euroa. Anti voidaan keskeyttää aikaisintaan ensi maanantaina, ja kaupankäynnin on määrä alkaa päälistalla 4. joulukuuta. Yhtiön tavoite on kerätä listautumisannissa noin 34 miljoonaa euroa uutta pääomaa.

Oma Säästöpankilla on 40 konttoria eri puolilla maata ja noin 135  000 henkilö- ja yritysasiakasta, ja se on taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. Pankki keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan.

–  Tavoittelemme 10–15 prosentin vuotuista liiketoiminnan kokonaistuottojen kasvuvauhtia nykyisissä vallitsevissa markkinaolosuhteissa, linjasi toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OmaSp on muodostettu kymmenen vuoden aikana useiden paikallisten säästöpankkien yhdistymisen kautta. Pankki avasi viime vuonna konttorit Lahteen ja Jyväskylään ja on vahvistanut tänä vuonna toimintaansa pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Turussa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa