Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Talous

Laatta Center Joensuu on lopettanut toimintansa kokonaan - " Isot organisaatiot varmistavat, ettei kivijalkakauppojen kannata pyöriä"

  • Esa Kurki
  • Anni Karvinen
Laattojen ja kylpyhuonekalusteiden erikoisliike Laatta Center Joensuu Oy on lopettanut kokonaan liiketoimintansa. Yritys teki aputoiminimellä toimivasta Euroshrink Finlandista liiketoimintakaupan BestLevel Oy:n kanssa. BestLevel on vantaalainen perheyritys.

Osapuolet eivät kerro liiketoimintakaupan hintaa.

Laatta Centerin yrittäjinä toimivat Mikko ja Eija Yliperttula (kuvassa).

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eija Yliperttula kertoo, että laattapuolen toimintansa yritys lopetti laattojen loppuunmyyntiin lokakuun lopussa. Joensuun tilat Paukkajantiellä ovat vuokrattavana tai myytävänä.

- Toiminnan lopettamiseen ovat suurimpina syinä meidän korkeat iät, 67 ja 71 vuotta, ja laattapuolen kannattamattomuus. Isot organisaatiot varmistavat sen, ettei kivijalkakauppojen kannata pyöriä, Eija Yliperttula toteaa.

Yliperttulat ovat muuttaneet tänä vuonna Joensuusta Lahteen.

Parhaimmillaan Laatta Centerillä oli useita ulkopuolisia työntekijöitä ja Joensuun ohella sillä oli toimipaikka myös Mäntsälässä.

Laatta Center aloitti toimintansa vuonna 2004 Outokummussa Laatta Center Yliperttula -nimisenä. Joensuuhun yritys muutti vuonna 2005.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa