Perjantai, 24.5.2019 
Tuukka, Touko
Talous

Keskon ja Oriolan hyvinvointiketju saatetaan kuopata

  • STT
Hehkulla on 19 liikettä eri puolilla maata, ja se työllistää noin sata ihmistä. LEHTIKUVA / Markku Ulander Hehkulla on 19 liikettä eri puolilla maata, ja se työllistää noin sata ihmistä. LEHTIKUVA / Markku Ulander
Keskon ja Oriolan yhdessä perustama terveys- kauneus- ja hyvinvointialan kauppaketju Hehku saatetaan lakkauttaa, koska se ei ole saavuttanut asetettuja liiketoiminnallisia tavoitteita. Ketju aloittaa koko henkilökuntaansa koskevat yt-neuvottelut.

Hehkulla on yhteensä 19 liikettä eri puolilla maata, ja se työllistää kaikkiaan noin sata ihmistä liikkeissään, verkkokaupassaan ja yhtiötoiminnassaan.

Oriola tekee vuoden viimeisellä neljänneksellä Hehkusta 12–15 miljoonan euron kulukirjauksen liiketulokseensa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Lähdimme Hehkussa rakentamaan Suomeen aivan uudenlaista kokonaisvaltaista hyvinvoinnin kauppaketjua. Hehku ei kuitenkaan ole saavuttanut toiminnalle asetettuja tavoitteita, Hehkun toimitusjohtaja Timo Pesonen pahoitteli tiedotteessa.

Vielä vuosi sitten Hehkulla oli suuria suunnitelmia laajentumisesta. Tammikuussa toimintansa aloittaneen ketjun piti tämän vuoden aikana avata yhteensä 30 uutta kauppaa. Ajan mittaan ketjua piti laajentaa sadan myymälän verkostoksi, joka työllistäisi noin tuhat ihmistä. Kesko ja Oriola arvioivat tuolloin, että ketju voisi vastata suomalaisten haluun parantaa hyvinvointiaan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa