Maanantai, 17.6.2019 
Urho
Talous

PKO palkkaa tänä vuotta ennätysmäärän kesätyötekijöitä, haku on käynnissä

  • Jani Leinonen

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan tarjoamien kesätöiden haku on avattu. Kesätöitä haetaan täysin sähköisesti ja viimeinen hakupäivä on 28. helmikuuta, PKO tiedottaa.

Sata vuotta täyttävä PKO palkkaa tulevaksi kesäksi ennätysmäärän eli 1 000 kesätyöntekijää, mikä on 300 enemmän kuin viime kesänä.

- Työelämään siirtyminen on herkkä vaihe, jolla on tutkitusti vaikutusta koko työuran onnistumiseen. Epäonnistumisella on yhteys syrjäytymiseen ja jopa työkyvyttömyyteen. Me haluamme tarjota töitä ja onnistumisen eväitä tulevaisuuteen mahdollisimman monelle nuorelle, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä toteaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vuodesta 2010 lähtien PKO on tarjonnut vuosittain eri toimipaikoissaan kesätöitä noin 650-700 nuorelle. PKO:lla on liiketoimintaa Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä, Polvijärvellä, Outokummussa, Lieksassa, Ilomantsissa, Rääkkylässä, Nurmeksessa, Tohmajärvellä ja Kiteellä.

- Aiempien vuosien kokemusten perusteella hakemuksia tullee 3 500-3 900, joten valitettavasti myös moni erittäin hyvä hakija jää ilman paikkaa, henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen sanoo.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa