Keskiviikko, 20.1.2021 
Sebastian
Talous

Henkilöstöpalveluja tarjoava Go On perustaa toimipisteen Joensuuhun - yrittäjäksi Henri Lomu, osaomistajaksi Joensuun Mailan taustayhtiö

  • Jani Leinonen
  • Mikko Makkonen
Henri Lomu on toiminut viime vuodet Joensuun Mailan Superpesis-joukkueen fysioterapeuttina. Henri Lomu on toiminut viime vuodet Joensuun Mailan Superpesis-joukkueen fysioterapeuttina.

Henkilöstöpalveluja tarjoava valtakunnallinen yritysketju Go On tiedottaa avaavansa uuden toimipisteen Joensuuhun. Go On Yhtiöiden franchising-yrittäjänä Pohjois-Karjalan alueella aloittaa maaliskuussa Henri Lomu. Go On Joensuun osaomistaja on Superpesis-joukkue Joensuun Mailan toimintaa pyörittävä Super-JoMa Oy.

- Pidän ajatuksesta, että paikallinen urheiluseura ja paikallinen yrittäjä aloittavat yhteistyön henkilöstöpalvelualalla. Joensuun Mailan organisaatio on kehittynyt valtavasti ja uskon, että prosessin jatkuvuuden kannalta tämä siirtymä urheilusta myös muuhun liike-elämään tuo vielä paljon iloa Joensuulle ja koko Pohjois-Karjalalle, kertoo yrittäjänä aloittava Henri Lomu.

Henri Lomu kertoo, että Go On yrittäjäksi ryhtyminen tuntui oikealta valinnalta, vaikka toimiala onkin hänelle uusi. Hänellä on vuosien yrittäjäkokemus ja yrittäjäperheen lapselle yrittäjyys onkin ollut aina luonnollinen valinta. Lomu on työskennellyt useiden kausien ajan Joensuun Mailan Superpesis-joukkueen fysioterapeuttina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Olen tehnyt ihmisten kanssa töitä, joten saman asian äärellä ollaan edelleen. Urheilu- ja hyvinvointivalmennuksessa olen oppinut paljon ihmisten kanssa toimimisesta. Uskon tuon opin siirtämisen olevan voimavara työmarkkinoilla. Työ on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja siksi ala kiinnostaa, toteaa Henri Lomu.

Uuden toimipisteen myötä Go On palvelee jo 20 paikkakunnalla reilun 60 asiantuntijan voimin.

- Alan haaste on työn ja tekijän kohtaaminen. Se vaatii uudenlaisten toimintamallien kehittämistä ja oikeanlaisen henkilöstön löytäminen on tärkeää. Tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa on pula työntekijöistä ja haluaisimme osaamisellamme löytää ratkaisuja tuohon ongelmaan sekä luoda uutta menestystä alueelle, kertoo Lomu.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi