Tulosta tämä sivu
Talous

Uudenkaupungin autotehdas laajentaa kokoonpanoa ja rekrytoi noin 50 työntekijää lisää

Autotehtaan kokoonpano-osastolle rakennetaan lisälinja, joka nopeuttaa tuotantoa ja lisää sen joustavuutta. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN Autotehtaan kokoonpano-osastolle rakennetaan lisälinja, joka nopeuttaa tuotantoa ja lisää sen joustavuutta. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
Uudenkaupungin autotehdasta pyörittävä Valmet Automotive kertoo laajentavansa kokoonpanoa tehtaalla ja rekrytoivansa lisää työntekijöitä.

Autotehtaan kokoonpano-osastolle rakennetaan lisälinja, joka nopeuttaa tuotantoa ja lisää sen joustavuutta. Lisälinja otetaan käyttöön elokuussa.

Kokoonpanon laajennus tuo autotehtaalle noin 50 uutta työpaikkaa tämän vuoden aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uudenkaupungin autotehtaalla valmistetaan nykyisin Mercedes-Benzin A-sarjan ja GLC-sarjan autoja. Viime vuonna autotehtaalta valmistui yli 100  000 autoa. Alkuvuoden tuotantolukujen perusteella Valmet Automotive arvioi, että viime vuoden ennätysmäärä ylitetään tänä vuonna.

Syksyllä yhtiö käynnistää Salossa akkujen kokoonpanon autoteollisuutta varten.

Valmet Automotive kertoo tiedotteessa, että Uudenkaupungin autotehtaalle palkataan loppuvuoden aikana noin 400 ihmistä tuotannon eri tehtäviin. Luvussa on mukana uuden kokoonpanon lisälinjan tuoma työvoimatarve.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi