Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Talous

Fiskars aloittaa yt:t – Suomessa uhan alla 60 työpaikkaa

  • STT
Fiskars perustelee yt-neuvotteluja organisaatiorakenteensa uudistamisella ja tehokkuuden parantamisella. LEHTIKUVA / ANNI REENPÄÄ Fiskars perustelee yt-neuvotteluja organisaatiorakenteensa uudistamisella ja tehokkuuden parantamisella. LEHTIKUVA / ANNI REENPÄÄ
Fiskars aikoo vähentää noin 220 toimihenkilöä maailmanlaajuisesti. Suomessa uhan alla on enintään 60 työpaikkaa. Myymälä-, tehdas- ja jakelukeskushenkilöstö ei ole Suomen yt-neuvottelujen piirissä.

Fiskars perustelee yt-neuvotteluja organisaatiorakenteensa uudistamisella ja tehokkuuden parantamisella. Yhtiö on käynnistänyt konserninlaajuisen uudelleenjärjestelyohjelman, jonka tarkoituksena on vähentää kuluja.

–  Liiketoimintaympäristömme muuttuu edelleen. Rakennamme yrityksen tulevaisuutta ja keskitymme entistä selkeämmin kuluttajiin strategisten prioriteettiemme mukaisesti, sanoo toimitusjohtaja Jaana Tuominen tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Fiskars tavoittelee ohjelmalla 20 miljoonan euron vuosittaisia nettokustannussäästöjä. Ohjelman odotetaan päättyvän vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi