Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Talous

Kalevan uudeksi päätoimittajaksi Sanna Keskinen, siirtyy uuteen pestiin Kainuun Sanomista

  • STT
Sanna Keskinen siirtyy tehtävään Kainuun Sanomien päätoimittajan paikalta. LEHTIKUVA / HANDOUT / JARMO KONTIAINEN Sanna Keskinen siirtyy tehtävään Kainuun Sanomien päätoimittajan paikalta. LEHTIKUVA / HANDOUT / JARMO KONTIAINEN
Sanna Keskinen on valittu Kalevan uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi. Hän aloittaa tehtävässä toukokuun alussa. Kalevan nykyinen päätoimittaja Kyösti Karvonen jää eläkkeelle kevään aikana.

Keskinen siirtyy tehtävään Kainuun Sanomien päätoimittajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Oulun kaupungin viestintäjohtajana. Koulutukseltaan Keskinen on filosofian maisteri.

–  Päätoimittaja Sanna Keskisellä on monipuolista johtamiskokemusta mediasta, ja hän tuntee Kalevan alueen hyvin. Hänellä on journalistisen osaamisen lisäksi erinomaiset edellytykset kehittää Kalevan sisältöjä kaikissa kanavissa, toteaa hallituksen puheenjohtaja Taisto Riski tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keskinen itse kiittää ammattitaitoista toimitusta, tulevaisuuteen suuntaavaa strategiaa ja vahvaa asemaa levikkialueella.

Kaleva-lehti on osa Kaleva Mediaa. Kaikkiaan Kaleva Median palveluksessa työskentelee noin 700 ihmistä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 70 miljoonaa euroa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi