Lauantai, 30.5.2020 
Pasi
Talous

Ilkka-Yhtymän loppuvuoden tulos parani

  • STT
Yhtiö kertoi marraskuussa, että sen maakuntalehtien Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi tulee Ilkka-Pohjalainen. Yhdistynyt lehti on ilmestynyt tammikuun lopulta lähtien. LEHTIKUVA / TEEMU SALONEN Yhtiö kertoi marraskuussa, että sen maakuntalehtien Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi tulee Ilkka-Pohjalainen. Yhdistynyt lehti on ilmestynyt tammikuun lopulta lähtien. LEHTIKUVA / TEEMU SALONEN
Sanomalehtiä kustantavan Ilkka-Yhtymän loka-joulukuun tulos parani edellisvuotisesta. Konsernin jatkuvien toimintojen oikaistu oman toiminnan liikevoitto nousi 0,7 miljoonaan euroon edellisvuoden 0,5 miljoonasta eurosta.

Konsernin loppuvuoden liikevaihto nousi 9,8 miljoonaan euroon edellisvuoden loka-joulukuun 9,5 miljoonasta eurosta.

Konsernin koko vuoden tulos putosi 1,2 miljoonaan euroon edellisvuoden 1,6 miljoonasta eurosta. Koko vuoden liikevaihto supistui hieman 36,4 miljoonan euroon edellisvuoden 36,5 miljoonasta eurosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhtiö kertoi syyskuussa, että sen maakuntalehdet Ilkka ja Pohjalainen yhdistyvät. Marraskuussa kerrottiin, että uuden lehden nimeksi tulee Ilkka-Pohjalainen. Yhdistynyt lehti on ilmestynyt tammikuun lopulta lähtien.

Tammikuussa Ilkka-Pohjalaisen päätoimittajana aloitti Markku Mantila, joka on aiemmin toiminut muun muassa Pohjalaisen ja Kalevan päätoimittajana sekä valtioneuvoston viestintäjohtajana.

Ilkan ja Pohjalaisen yhteenlaskettu levikki oli noin 56  000 kappaletta vuonna 2018. Ilkka-Yhtymällä on myös paikallis- ja kaupunkilehtiä sekä painotoimintaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa