Lauantai, 28.3.2020 
Armas
Talous

Teyrisaaressa myynnissä 45 hehtaaria kiinteistöineen

  • Karjalainen
Höytiäisen Teyrisaaresta on myynnissä kolmen kiinteistön, yhteispinta-alaltaan noin 45 hehtaarin, kokonaisuus. Kiinteistöillä on 13 lohkottua lomarakennuspaikkaa ja 12 rakennuspaikkaa, joita ei ole lohkottu.

Yrittäjä Petteri Kolmonen Sp-Koti Joensuusta kertoo, että nykyisen omistajan tarkoituksena on myydä kiinteistöt yhtenä kokonaisuutena. Kohde sopisi kiinteistönkehittäjälle; Kouvolassa asuva omistaja on kaavaillut aiemmin alueelle ekologista mökkikylää, mutta myy nyt terveydellisistä syistä kiinteistöt. Kohteesta pyydetään tarjouksia toukokuun loppuun mennessä.

-  Kohteelle pitäisi löytyä ostaja, joka ottaisi luonnonsuojelualueiden arvot huomioon ja kehittäisi aluetta yhteistyössä Kontiolahden kunnan kanssa, Kolmonen toteaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Kontiolahden puolella, mutta pieni osa yhdestä saaresta ulottuu myös Polvijärven puolelle.

Teyrisaari on runsaat 640 hehtaaria ja se on Höytiäisen suurin saari. Saaren tunnetuin asukas on vihreiden europarlamentaarikko Tarja Cronberg.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa