Tulosta tämä sivu
Talous

Konsultti tarjoaa kättä pitempää

Nykypäivän yrittäjiltä ei puutu palvelua ja tukea. On Pikesiä, Ketiä, Josekia, Uusyrityskeskusta, elyä, omistajanvaihdoshanketta, hautomoa, puistoa ja vaikka mitä tivolia. Julkisesti tuettujen maksuttomien palvelujen lisäksi yrittäjiä avittaa joukko eri alojen asiantuntijoita, konsultteja.

Joensuulainen projektitoimisto Proper Oy on erikoistunut julkisen yritysrahoituksen hankkimiseen. Teemu Purmosen vuonna 2011 perustama yritys tunnetaan osaavana ja tulosta tekevänä toimijana. Vaatimaton Purmonen sivuttaa suitsutukset.

- Emme voi kilpailla julkisten toimijoiden kanssa vaan täydennämme niitä. Tarjoamme syvällisempää palvelua. Pelkkä hakemusten täyttäminen ei riitä vaan ensin täytyy olla liiketoimintasuunnitelma, jonka jälkeen mietitään, millainen hanke voisi olla, toimitusjohtaja tietää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Purmonen työskenteli ennen yrittäjyyttä te-keskuksessa ja Joensuun seudun kehittämisyhtiössä yritysneuvonnassa.

-  On avuksi, että tunnen julkiset toimijat ja erilaiset rahoitusmuodot. Julkisen rahoituksen saaminen on helpompaa, kun yritys tietää, mitä on kehittämässä ja yrityksen ja rahoittajan ajatukset ovat samansuuntaiset.

Lue lisää torstain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi