Torstai, 2.4.2020 
Pellervo
Talous

Kim Väisänen sijoitti puoli miljoonaa puhelinkoppiyritykseen

  • Karjalainen

Blanccon toimitusjohtaja Kim Väisänen on sijoittanut äänieristävistä työtiloista tunnettuun Frameryyn.

-  Näen yrityksen vahvan kasvutarinan jatkuvan. Rakentamisen megatrendit puoltavat Frameryn kehitystä ja sijoitus mahdollistaa oikeiden investointien ja kehitystoimenpiteiden tekemisen. Huhut puhelinkoppien kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja, sanoo Kim Väisänen. Väisäsen osuus rahoituspaketista on 450 000 euroa.

Outokummussa syntynyt Blanccon perustaja myi yrityksensä brittiyhtiö Regenersis PLC:lle huhtikuussa. Kauppahinta oli noin 60 miljoonaa euroa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Framery teki 700 000 euron rahoituskierroksen yrityksen kasvun vauhdittamiseen. Yritys tähtää kasvuun erityisesti USA:n markkinoilla.

Framery on saanut hyvän jalansijan muun muassa Kalifornian Piilaaksossa, jossa yrityksen asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Twitter ja muita suuria kansainvälisiä teknologiayrityksiä. Framery työllistää tällä hetkellä yli 10 henkilöä ja sen tuotteet valmistetaan Hervannassa, Tampereella.

Framery on tähän mennessä avannut jälleenmyyntikanavia kolmelle mantereelle: Eurooppaan, USA:han ja Aasiaan. Jälleenmyyjiä on tällä hetkellä yli 30 lokaatiossa ja tuotteita myydään tehokkuutta hakeville moderneille ja innovatiivisille yrityksille. Framery Oy on tamperelainen yritys, joka toimittaa korkean tason akustisia puhelinkoppeja ja hiljaisia tiloja avokonttoreihin ja julkisiin tiloihin. Yrityksen perusti vuonna 2010 Samu Hällfors ja Vesa-Matti Marjamäki. Framery on rekisteröity tavaramerkki.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa