Tiistai, 24.11.2020 
Lempi
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Talous

FastROI on Pohjois-Karjalan Vahvin yritys

Suomen Asiakastieto on valinnut liikkuvan työn toiminnanohjausratkaisuihin erikoistuneen FastROIn Pohjois-Karjalan Vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2014. Maakunnan Vahvin -tunnustuksen lisäksi FastROI sai Asiakastiedolta parhaan mahdollisen AAA-luokituksen.

FastROIn liikevaihto on kaksinkertaistunut muutamassa vuodessa nykyiselle noin 3,5 miljoonan euron tasolle. Asiakastieto antaa FastROIlle tunnustusta siitä, että yhtiön liiketoiminta on erittäin kannattavaa nopeassa kasvussakin, ja että FastROI on pystynyt myös vahvistamaan vakavaraisuuttaan.

Aiemmin syksyllä FastROI oli jo neljättä kertaa mukana Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten Deloitte Technology Fast 50 -listauksessa.

- Saavuttamamme tunnustukset osoittavat, että FastROI on menestyvä yritys, arvioitiinpa meitä millä mittaristolla tahansa, FastROI Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalovaara (kuvassa) sanoo.

FastROI on sekä hoiva-alan toiminnanohjausjärjestelmien että maanteiden ja katujen kunnossapidon järjestelmien markkinajohtaja Suomessa.

Suomen Asiakastieto on valinnut Maakuntien Vahvimmat yritykset vuodesta 2007 lähtien. Ehdokkaina ovat olleet suomalaiset pk-yritykset, jotka ovat toimineet poikkeuksellisen menestyksekkäästi, ja joiden nousujohteinen kehitys on jatkunut kauan. Valinnassa korostuvat erityisesti yrityksen kasvu, vakavaraisuus ja omistussuhteet.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi