Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Talous

Paratiisisaari voi lipua pois Joensuusta - "Varmaa on vain muutos"

  • Karjalainen
Paratiisisaari-terassi avattiin Joensuun Metropol-kauppakeskuksen katolle heinäkuussa 2014. Ulkoilmaravintolaa ja kauppakeskuksen Super Smoothie Cafe & Salad Baria pyörittävät Sanna Hjulfors ja Ville Kinanen ovat kertoneet jättävänsä kahvilan vetovastuun muille.

Miten käy Paratiisisaaren?

- Kauppakeskukselta on tullut viestiä, että Paratiisisaaren jatkuminen riippuu muun muassa siitä, rakennetaanko Centrumin ja Metropolin välille silta, Sanna Hjulfors sanoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Jatkaisimme mielellämme Paratiisisaaren pyörittämistä Joensuussa, kunhan saamme sopivan tilan. Ei ole myöskään poissuljettua, että Paratiisisaari lähtisi toiseen kaupunkiin.

Hjulforsin mukaan viime kesä sujui Paratiisisaarella "hyvin".

-  Toiminta lähti vauhdilla käyntiin, ja saimme hyvää palautetta kaikista suunnista. Terassista on ollut varmasti hyötyä kauppakeskukselle, koska eihän kukaan halua autoa viedä aurinkoon porottamaan kesällä. Parkkihallin käyttöaste on kesällä pienempi kuin talvella.

- Voisimme tuoda Paratiisisaaren ensi kesänä takaisin. Joku viisas on kuitenkin sanonut, että "ainoa varma asia maailmassa on muutos".

500 neliötä kattavalla alueella on ollut muun muassa aurinkotuoleja ja yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi