Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Talous

PK Terveys keskittää toimintansa Prismaan

  • Karjalainen
Kristiina Hätinen (kuvassa vas.) on siirtynyt PK Terveyden toimitusjohtajan tehtävistä selvittämään PKO:n omistaman Kanavarannan kiinteistön tulevaisuutta. Kristiina Hätinen (kuvassa vas.) on siirtynyt PK Terveyden toimitusjohtajan tehtävistä selvittämään PKO:n omistaman Kanavarannan kiinteistön tulevaisuutta.
Pohjois-Karjalan osuuskauppa keskittää PK Terveyden toiminnan 1.1.2015 alkaen kokonaan Prismaan. Samalla PK Terveyden toiminta Kanavarannassa päättyy ainakin toistaiseksi. Osasyynä muutokseen ovat Kanavarantaan lähivuosina tulevat peruskorjaukset.

PKO:n mukaan yhdessä osoitteessa toimiminen parantaa toimintaa asiakkaan näkökulmasta, kun esimerkiksi röntgen- ja ultraäänikuvaukset ovat samoissa tiloissa.

-  On tehokkaampi olla yhdessä osoitteessa, kun laitteet ja henkilökunta on samassa paikassa, toteaa toimitusjohtaja Juha Kivelä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

PK Terveys aloitti toimintansa Kanavarannassa tammikuussa 2013 tarjoamalla työterveyspalveluja PKO:n henkilökunnalle. Pian toiminta laajeni, ja palveluja tarjotaan nykyään kymmenille muillekin yrityksille. Kesäkuussa 2014 PK Terveydelle valmistuivat tilat Prisman kakkoskerrokseen.

Kanvarannan remontin alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. PKO on aloittanut selvitystyön Kanavarannan kiinteistöön liiketoimintoihin liittyen. Terveyspalvelut ovat yksi mahdollinen liiketoiminta

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi