Lauantai, 19.10.2019 
Uljas
Talous

Kesälahden Maansiirto -nimi jää fuusiossa historiaan

  • Karjalainen
Kesälahden Maansiirto Oy on fuusioitunut kahden muun infrarakentamisen alan yrityksen, Fin-Seula Oy:n ja Insinööritoimisto Seppo Rantala Oy:n, kanssa. Huhtikuun alusta lähtien yritykset ovat toimineet yhdessä nimellä Kreate Oy.

Kreaten pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Intera Partners. Tämän lisäksi merkittävää omistusta on toimivalla johdolla, yhteensä noin kolmellakymmenellä henkilöllä.

Intera Partners hankki viime vuoden kesäkuussa enemmistön Kesälahden Maansiirrosta. Kesälahden Maansiirron pääkonttori siirtyi tuolloin Kesälahdelta Lappeenrantaan, ja Kesälahdelle jäi korjaamo ja varasto.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kreaten pääkonttori on Tuusulassa ja yksi sen toimipaikoista on Joensuussa, jossa työskentelee vajaat kymmenen henkeä. Lisäksi yhtiöllä on toimipaikat Tampereella, Seinäjoella, Lappeenrannassa ja Kouvolassa sekä osakkuusyritys KFS Finland Oy:n toimipisteet Vantaalla ja Oulussa.

Kesälahden Maansiirron nimi jää fuusion myötä pois käytöstä. Yrityksen toimitusjohtaja Seppo Huttunen jatkaa Kreatessa Tie ja ympäristö -yksikön johtajana Joensuussa.

Huttusen mukaan fuusiolla ei ole vaikutusta työntekijämäärään. Kreate työllistää 250 henkilöä, joista noin puolet on entisen Kesälahden Maansiirron työntekijöitä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa